Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet lefogyn...

Mennyi idő alatt lehet lefogyni 12-15 kilót így?

Figyelt kérdés
165 centi vagyok, kábé 72 kiló, 12-15 kilót szeretnék fogyni. Úgy tervezem, hogy beszűkítem a gyomrom és átállítom a fogyasztásom a következő mennyiségre: napi egy adag leves, egy adag második (tehát mondjuk egy szelet hús körettel, szóval ilyen nőies adag) plusz gyümölcs a nap maradék részében . Arra odafigyelnék, hogy lefekvés előtt 5-6 órával már ne egyek semmit. Folyadékot csak vizet és kávét iszok. És a lényeg, hogy nem vonnék meg magamtól semmit, tehát jöhet bolognai vagy rántott hús is a lényeg, hogy a fent említett mennyiségre figyelnék oda. Mozogni nem mozgok semmit. 39 éves vagyok. Hosszú távra tervezek ezzel, mert csak így van értelme. Mennyi idő míg beszűkül a gyomor és mennyi idő alatt lehet sport nélkül így lefogyni?

aug. 27. 12:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
50%

Ennyi ételből fizikai képtelenség bevinni az összes szükséges makro és mikrotápanyagot.

A rostot is. Kb 3 hét alatt leszel beteg, addig meg olyan 2 kilot fogsz tudni leadni

aug. 28. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!