Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet lefogyn...

Mennyi idő alatt lehet lefogyni 12-15 kilót így?

Figyelt kérdés
165 centi vagyok, kábé 72 kiló, 12-15 kilót szeretnék fogyni. Úgy tervezem, hogy beszűkítem a gyomrom és átállítom a fogyasztásom a következő mennyiségre: napi egy adag leves, egy adag második (tehát mondjuk egy szelet hús körettel, szóval ilyen nőies adag) plusz gyümölcs a nap maradék részében . Arra odafigyelnék, hogy lefekvés előtt 5-6 órával már ne egyek semmit. Folyadékot csak vizet és kávét iszok. És a lényeg, hogy nem vonnék meg magamtól semmit, tehát jöhet bolognai vagy rántott hús is a lényeg, hogy a fent említett mennyiségre figyelnék oda. Mozogni nem mozgok semmit. 39 éves vagyok. Hosszú távra tervezek ezzel, mert csak így van értelme. Mennyi idő míg beszűkül a gyomor és mennyi idő alatt lehet sport nélkül így lefogyni?

aug. 27. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%

Ha a hülyeség fájna, itt páran forognátok.. Nem az a baj, hogy hülyék vagytok, hanem, hogy azt hiszitek, amit írtok az teljesen jó és adjátok át a baromságot.. IQ szinthez kellene kötni a válaszadást.. Tisztelet a kivételnek.

Kérdező:

Tök jó ez a kisregény, amit leírtál, de addig, amíg nem vagy tisztában azzal, hogy mi az a kalória, addig felesleges bármit is csinálni, mert nem fog sikerülni. Ha pedig igen, akkor az csak a véletlen műve lesz és amint visszaállsz a régi életmódodra csak idők kérdése, és vissza fogsz minden hízni. Ha szerencséd lesz, csak a dupláját.. :)

Vegyél egy konyhai mérleget, tegyél rá mindent, amig megeszel, mérj mindent, vidd fel egy kalóriaszámláló alkalmazásba és bumm, kész. Ennyire nehéz kalóriát számolni. A gyomrod nem fog beszűkülni. Egyáltalán miért gondolod azt, hogy beszűkül? Régen a koncentrációs táborokban az embereknek nem is volt gyomruk akkor, ha ezt az elméletet követjük?

1 adag leves? Milyen leves? Mennyi tésztával? Mik vannak benne? Mennyi hús?

1 adag második? Milyen második? Mi a köret? Hány gramm a köret? Milyen hús? Hány gramm a hús? Hogy lett elkészítve a hús? Használtál hozzá olajat/zsiradékot?

Gyümölcs? Milyen gyümölcs? Hány gramm gyümölcs?

Millió kérdés, egyetlen válasz = kalóriaszámolás.

aug. 27. 17:16
 12/21 NTBS ***** válasza:
100%
Mozgás nélkül nehéz lesz.
aug. 27. 17:33
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
A koncentrációs táborok felszabadítása után nem lehetett nekik rendes ételt adni, idő kell, amíg átáll a szervezet emésztése. Az emésztés bonyolult folyamat, nem úgy megy, hogy x kalória bevitele x súlygyarapodással jár, mert minden étel másképp szívódik fel! A rostok pl. szükségesek a bélflóra baktériumainak etetéséhez. A kalóriaszámolás feleslegesen nehezíti meg a diétát, mert nem tesz különbséget az egyes ételek szervezetre gyakorolt hatása között.
aug. 27. 17:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy az lenne az ideális, ha annál amit felvázoltam többet ennék és mellette rendszeresen sportolnék. Ez lenne az ideális életmód. De jelenleg nem látom magam előtt, hogy hosszú távon tartani tudnék egy sportos életmódot. Amit tudok, hogy amit leírtam azt meg tudom szokni, azzal együtt tudok élni hosszú távon is anélkül, hogy szenvedésnek élném meg. Tehát abból indulok ki, amit megvalósíthatónak tartok.
aug. 27. 18:24
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Amit leírtál majdnem jó, de a bolognait és egyéb szénhidrátokat ha megvonod, akkor nem kell figyelned a mennyiségre. Ha csak a kalóriákat vagy a mennyiséget számolod, akkor emberfeletti akaraterő fog kelleni.

Soha, senki nem hízott még meg hús és zsír fogyasztásától. A köret a ludas.

aug. 27. 18:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Anyám, aki világ életében vékony volt mindent eszik csak mértékkel. Sosem esik túlzásokba. Sosem éhezik. Sosem számolta a kalóriákat. Én is ilyen voltam amíg depressziós nem lettem és ez az evésben csapódott le. Amikor egyetemista voltam 52-54 kiló közt ingadoztam. Akkor se sportoltam semmit. Reggel ettem valami szendvicset, délben egy levest kis adag másodikkal, vacsorára megint ettem valamit. Azóta eltelt 20 év, nem tudom, ha most ugyanígy tolnám meddig fogynék le. Mondjuk most teljesen elégedett lennék 58-60 kilóval is, már nem akarok olyan vékony lenni mint akkor. BMI alapján is valahol az 58 lenne ideális.
aug. 27. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más a metabolizmusa, aki szerencsés az nyilván tud mértékkel enni. De AKI NEM TUD, annak van szüksége egy rendszerre, hogy a megfelelő FAJTA ételt fogyassza: fehérje, rost, ezzel a kettővel nem lehet tévedni. Ha a mennyiségre koncentrálsz, csak kínozni fogod magad, ahhoz az kéne, hogy ne legyen lehetőséged sem sokat enni, ami a modern világban csak nagyon keveseknek pl. a börtönlakóknak "adatik" meg, ez, és nem elsősorban a gyúrás a fittségük titka.
aug. 27. 19:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szó nincs sportos életmódról, rendszeres mozgásról van szó. Ne terelj. Az annyi, hogy naponta egy fél órát sétálsz, vagy futsz, vagy biciklizel, vagy tornázol, vagy úszol, vagy kirándulsz, vagy télen korcsolyázol vagy néha megnézel belülről egy konditermet. Ez nem sportos életmód, ez napi fél óra magadért, mondjuk filmnézés vay számítógép-tekerés helyett.
aug. 27. 19:20
 19/21 anonim ***** válasza:
A mozgás ÉLETMENTŐ fontosságú, DE a rossz diétában felszedett pluszt pár %-ban tudja csak befolyásolni.
aug. 27. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Illetve közvetett módon tudja: nem a zsír közvetlen égetésével, hanem a szabadban töltött idő hatásaival: oxigénbevitel, d-vitamin, a növények pollenjei gazdagítják a bélflórát, ezek mind-mind javíthatják az emésztést.
aug. 27. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!