Lehet, hogy taccsra vágtam a szervezetem?
16 éves vagyok jelenleg és NEM koplalok, viszont emlékszem, hogy 13 évesen diétáztam előszőr. Napi 1200 kalóriára szorítottam magam és szigorúan mértem, tehát nem csúszott be 1 kocka csoki délelőtt, sem egy mákos guba délután. Viszont most visszagondolva talán túl szigorú is voltam magammal, ugyanis rengeteget fogytam, arra emlékszem, mindenki levolt döbbenve, csak én tudtam viszont, hogy mi áll a háttérben (1200 kalória/nap és mégis 2 óra mozgás/nap)
Mi a véleményetek ? Tudom, hülyeség volt, de mostmár hiába gondolkozom így. Előre is köszönöm a válaszokat !
Ha szükségetek van valami kiegészítő információra akkor megadom szivesen !
Ez is volt a lényeg, első, hogy KoPLALTAM
Azt akartam kihangsúlyozni én is és azt, hogy MÁr nem, de 3 évvel ezelőtt igen
Ja, a havi vérzésem azóta megjött párszor, de egyáltalán nem nevezhető havi vérzésnek
Ritkán jön és össze vissza
az 1200 kalória nem koplalás. pláne ha az illető alacsony és kis súlyú. én kb ennyit eszek egy nap és nem éhezem , sőőt. nem is fogyok(nem is célom)
ha most semmi bajod nincs akkor szerintem kár ezen filózni..
17:52 de koplalás, csak már leépültek az agysejtjeid ahhoz, hogy felfogd...
kérdező, te meg húzzál háziorvoshoz és nőgyógyászhoz és egyél normálisan, mert már elég kárt csináltál magadnak
ha még nem vagy meddő, akkor mázlid van, de hogy min 5-6 cm-rel alacsonyabb vagy, mint lehettél volna ill. a csontjaid tropára vannak az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!