Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy taccsra vágtam a...

Lehet, hogy taccsra vágtam a szervezetem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok jelenleg és NEM koplalok, viszont emlékszem, hogy 13 évesen diétáztam előszőr. Napi 1200 kalóriára szorítottam magam és szigorúan mértem, tehát nem csúszott be 1 kocka csoki délelőtt, sem egy mákos guba délután. Viszont most visszagondolva talán túl szigorú is voltam magammal, ugyanis rengeteget fogytam, arra emlékszem, mindenki levolt döbbenve, csak én tudtam viszont, hogy mi áll a háttérben (1200 kalória/nap és mégis 2 óra mozgás/nap)

Mi a véleményetek ? Tudom, hülyeség volt, de mostmár hiába gondolkozom így. Előre is köszönöm a válaszokat !

Ha szükségetek van valami kiegészítő információra akkor megadom szivesen !

2010. nov. 2. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy MÁR nem koplalsz, de koplaltál. Vagy minek neveznél napi 1200 kalóriát?
2010. nov. 2. 16:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez is volt a lényeg, első, hogy KoPLALTAM

Azt akartam kihangsúlyozni én is és azt, hogy MÁr nem, de 3 évvel ezelőtt igen

2010. nov. 2. 16:28
 3/9 anonim válasza:
Jah, pár év és elkap a hátszőr rágó rák !
2010. nov. 2. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És érzel valami negatív tünetet magadon,ami miatt feltetted a kérdésedet?
2010. nov. 2. 16:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Ja, a havi vérzésem azóta megjött párszor, de egyáltalán nem nevezhető havi vérzésnek

Ritkán jön és össze vissza

2010. nov. 2. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

az 1200 kalória nem koplalás. pláne ha az illető alacsony és kis súlyú. én kb ennyit eszek egy nap és nem éhezem , sőőt. nem is fogyok(nem is célom)

ha most semmi bajod nincs akkor szerintem kár ezen filózni..

2010. nov. 2. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
17:52: attól hogy te kákabelű vagy másnak nem kell annak lennie! lehet neked is van vlmi az étvágytalanság hátterében..
2010. nov. 2. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
hány kg vagy ? és hány cm?
2010. nov. 2. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:

17:52 de koplalás, csak már leépültek az agysejtjeid ahhoz, hogy felfogd...

kérdező, te meg húzzál háziorvoshoz és nőgyógyászhoz és egyél normálisan, mert már elég kárt csináltál magadnak

ha még nem vagy meddő, akkor mázlid van, de hogy min 5-6 cm-rel alacsonyabb vagy, mint lehettél volna ill. a csontjaid tropára vannak az tuti

2010. nov. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!