Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel nagy hibát...

Szerintetek ezzel nagy hibát követek el?!

Figyelt kérdés
Bulémiás vagyok.Egy hete viszont történt velem valami(talán lelki behatás),hogy nem hányok többet és rendes fogyókúrába kezdek.Reggel 9 kor eszek egy yoghurtot,1 kor van a főétkezésem,ami párolt rizs vagy hasonló,estére pedig egy almát eszek,vagy valami más gyümölcsöt.A gond,azhogy este rámjön egy hiányérzet,és nem bírom megállni,hogy ne egy meg 50g(kiscsomag) tökmagot :( Ezzel eredménytelen a próbálkozásom?Minden nap este tornázok,felülések stb.
2010. nov. 2. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszed, hogy megeszed a magokat! :)

Keveset eszel, növelhetnéd az étkezések számát, napi 5x picit inkább. A magokban sok vitamin van, és egészségesek is :)

2010. nov. 2. 15:13
 2/10 A kérdező kommentje:
de folyamatosan azt olvasom,hogy mennyire hízlalnak... :S
2010. nov. 2. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze, hízlalnak, de nem egy marék, hanem több kiló.

Amúgy állati keveset eszel

Kevés a zöldség és nem eszel fehérjét. A reggeli is kevés.

Még a fogyókúrához is kevés.

2010. nov. 2. 15:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Ebből a diétából nagyon hiányzik a fehérje.

Keress rá a "kiegyensúlyozott étrend" kulcsszóra, és okosodj ott! Amit csinálsz, az már középtávon is tarthatatlan. Ha pedig nem életmódot váltasz, akkor csak fogyózol-visszahízod-fogyózol-visszaszívod aztán meg belexarsz az egészbe és úgy maradsz kövéren.

Sport, változatos táplálkozás, valami hobbi, ami leköt. Ez kell neked, nem egy marék rizs!

2010. nov. 2. 15:33
 5/10 A kérdező kommentje:
mivel sokat tanulok,és alig mozgok napközben(max a tornával) nem hiszem hogy a mennyiséggel baj lenne.lehet,sőt biztos igazatok van a fehérjés részben.Fehérjét muszáj naponta fogyazstanoM?
2010. nov. 2. 17:02
 6/10 anonim válasza:

szia...en is bulemias vagyok. szerintem te nagyon jol csinalod, de az esti magokat kihagyhatod, vagy esetleg rizs helyett edd a magokat de egyszerre ne edd meg mind2ot...vagyis en igy csinalnam:P amugy nagyion ugyes vagy hogy lealltal a hanyassal:) szerintem ha meg akarod allni hogy este ne kezd j el zabalni beszzelgess valakivel mondd el a problemaidat vagy ha nem akkor vezess naplot.

elhizasra szerintem nincs esely ha minden este tornaszol. nyugi. mindent jjol csinalsz;)

2010. nov. 2. 18:53
 7/10 anonim válasza:
ettol nem hizol meg, egyel sok zoldseget mert azok egyaltalan nem hizlalnak, egyel tobb almat, es igyal valami joghurtot is mert abba alig van kaloria. amugy ha napi 1500kaloriat viszel be a szervezetetdbe attol is fogysz, mert egy nap annyit eget el a szervezeted ha passziv vagy, de te mivel meg tornaszol is meg biztos meg ki is mozdulsz a hazbol miztos elegetsz egy olyan 2500 kaloriat, szoval a fogyas az mindenkeppen ba van mar allva nallad
2010. nov. 2. 18:58
 8/10 anonim válasza:
komolyan ajanlom hogy beszelj egy pszichologussal, nem a kajalas miatt, hanem a lelki gondjaid miatt:) jo hogyha ki tudnad beszelni valakinek, es masnak is adnal ertelmet az eletben, nem csak annak hogy tokeletes tested legyen
2010. nov. 2. 19:00
 9/10 anonim válasza:
minimalis feherje kell
2010. nov. 2. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát,ja.A fehérje lenne a lényeg,a többi csak kiegészítés.
2010. nov. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!