Szerintetek ezzel nagy hibát követek el?!
Nagyon jól teszed, hogy megeszed a magokat! :)
Keveset eszel, növelhetnéd az étkezések számát, napi 5x picit inkább. A magokban sok vitamin van, és egészségesek is :)
Persze, hízlalnak, de nem egy marék, hanem több kiló.
Amúgy állati keveset eszel
Kevés a zöldség és nem eszel fehérjét. A reggeli is kevés.
Még a fogyókúrához is kevés.
Ebből a diétából nagyon hiányzik a fehérje.
Keress rá a "kiegyensúlyozott étrend" kulcsszóra, és okosodj ott! Amit csinálsz, az már középtávon is tarthatatlan. Ha pedig nem életmódot váltasz, akkor csak fogyózol-visszahízod-fogyózol-visszaszívod aztán meg belexarsz az egészbe és úgy maradsz kövéren.
Sport, változatos táplálkozás, valami hobbi, ami leköt. Ez kell neked, nem egy marék rizs!
szia...en is bulemias vagyok. szerintem te nagyon jol csinalod, de az esti magokat kihagyhatod, vagy esetleg rizs helyett edd a magokat de egyszerre ne edd meg mind2ot...vagyis en igy csinalnam:P amugy nagyion ugyes vagy hogy lealltal a hanyassal:) szerintem ha meg akarod allni hogy este ne kezd j el zabalni beszzelgess valakivel mondd el a problemaidat vagy ha nem akkor vezess naplot.
elhizasra szerintem nincs esely ha minden este tornaszol. nyugi. mindent jjol csinalsz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!