Hogy fogyjak le 4 és fél kilót? Tippek?
Figyelt kérdés
Szeretnék 4,5 kg - ot leadni. Tudtok tippeket adni?aug. 19. 09:39
11/22 anonim válasza:
szerintem rendben van a testsúlyod a magassághoz képest
12/22 A kérdező kommentje:
Miért kell pont 50 kilónak lenned? Mert szeretném. Az áll nekem jól.
Miért szeretnél ebből fogyni? Fura, de tényleg az a jó nekem.
aug. 19. 14:46
13/22 anonim válasza:
Neked egészségtelen lenne ez a súly. És csúnya is :/
14/22 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ezt gondoljátok, de nem így van. Jó, az hogy egészségtelen, azt nem tudom, de csúnyának nem csúnya, teljesen normális.
aug. 19. 16:49
15/22 anonim válasza:
Egy 160 cm magas nőnek ideális az 50 kg. De te nem vagy annyi.
16/22 anonim válasza:
Ha eléred, akkor meg majd 40 kg akarsz lenni. Ez egy ördögi kör, sosem leszel elégedett, és ezt a súlyt csak koplalassal lehetne fenntartani.
17/22 A kérdező kommentje:
16 - os, ez nem igaz. 50 kg akarok lenni. Se több se kevesebb!
aug. 19. 19:05
18/22 anonim válasza:
Most még. Aztán a csontaovány alakodtól kidudorodik a hasad, mert a beled már nem tud fogyni. És kövérnek fogod látni azt is. Sokan voltak már a cipődben, valaki bele is halt. Ne csináld, komolyan jó vagy így.
19/22 anonim válasza:
Neked pszichológus kéne nem fogyókúra, 170cm 54kg amúgy is már vékonynak számít.
20/22 Senior Séf válasza:
Korod, nemed? Magasságod, súlyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!