Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire undorítónak?

Figyelt kérdés

Mindig is hadilábon álltam a mentális egészségemmel. 16 éves vagyok, alacsony és lány. Emellett 80 kg. Annyira undorítónak érzem magam így. Eddig fogytam 17 kg de nem érzem azt hogy bármi is látszódna. UGYAN OLYAN VAGYOK.

Ruhákból kisebb méretet hordok már, eggyel néha kettővel. Aminek örülök. De mégsem érzem hogy bármit is változtam volna, noha körülöttem vannak akik már mondjak mennyivel jobban nézek ki. De én nem látok változást, még mindig ugyan olyan undorítónak érzem magam, pedig próbálkozok. Most még elszántabban csinálom kb napi 1400kcl eszek es minden nap vagy maximum 1-2 nap kihagyassal edzek is. Tudtok tippeket arra hogy ne érezzem ennyire undorítónak magam? Vagy egyáltalán a helyzethez viszonyítva, miért érzem magam ennyire annak, szinte rosszabbul érzem most magam mint fogyás előtt, lehet azért mert nem látok változást magamon. Nem tudom :(

Köszi ha végigolvastad !

aug. 16. 06:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20-as te beteg vagy
aug. 28. 00:12
 22/24 Flagstaff ***** válasza:
56%
20-as te vagy egy undorító féreg. Ne hallgass rá, kérdező, baromságokat beszél.
aug. 30. 21:03
 23/24 gungasam ***** válasza:
Az embernek minden formájában szerethetőnek kell találnia magát! Ehhez rengetegszer meg kell néznie magát , a részeit külön és együtt. Ismernie kell magát és látnia kell, hogy fiatal ami nagy érték, hogy keze , lába mindene megvan, testileg ép! Ez is nagy érték. Értéknek kell tekintenie saját magát. Olyan nagy értéknek amelyre (akire) mindenek előtt vigyáznia kell és tisztelnie azt! Az életed és ezzel a tested is ajándék amit szeretni kell , mindegy milyen éppen az időszerű formája. Én öregember vagyok, sok problémával amiket az idő és az igénybevétel hozott, ezért elhiheted amit írok. Bárhogy megsüketül, megvakul, lesántul , meggörbül a test a lélek egyenes és lát és hall és jár. Ne engedd át magad a depinek! A kor idálja és divatja nem annyira fontos , hogy miatta edd magad. Láthatod némely reklám már mutatja a duci csajokat is elfogadható és szép csajokként, színesen, kívánatosan. A divat elmúlik de duci emberek mindig is voltak és lesznek! Lehetséges, hogy ha teljesen felnősz ezek az "utálatos" kilók eltűnnek nyomtalanul. Légy optimista!
aug. 31. 10:01
 24/24 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vagy undorító. - 17 kg nagyon szép teljesítmény! Jó úton haladsz csak így tovább! :)
szept. 19. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!