Miért érzem magam ennyire undorítónak?
Mindig is hadilábon álltam a mentális egészségemmel. 16 éves vagyok, alacsony és lány. Emellett 80 kg. Annyira undorítónak érzem magam így. Eddig fogytam 17 kg de nem érzem azt hogy bármi is látszódna. UGYAN OLYAN VAGYOK.
Ruhákból kisebb méretet hordok már, eggyel néha kettővel. Aminek örülök. De mégsem érzem hogy bármit is változtam volna, noha körülöttem vannak akik már mondjak mennyivel jobban nézek ki. De én nem látok változást, még mindig ugyan olyan undorítónak érzem magam, pedig próbálkozok. Most még elszántabban csinálom kb napi 1400kcl eszek es minden nap vagy maximum 1-2 nap kihagyassal edzek is. Tudtok tippeket arra hogy ne érezzem ennyire undorítónak magam? Vagy egyáltalán a helyzethez viszonyítva, miért érzem magam ennyire annak, szinte rosszabbul érzem most magam mint fogyás előtt, lehet azért mert nem látok változást magamon. Nem tudom :(
Köszi ha végigolvastad !
Szia, küldj légyszi egy ruhás képet, arc nélkül. :)
Kíváncsi vagyok, miért írod le magad ennyire.
1. Ne beszélj így magadról!
2. Szeresd magad, szerethető ember vagy!
3. Keress fel egy pszichológust!
4. Sok erőt és kitartást a továbbiakban, hogy elérd a kitűzött célodat, a fogyást!
5. Ne legyél ennyire szigorú magadhoz!
Nem hinném, hogy undorító vagy és 17kg biztosan látszik, illetve ahogy írod is kisebb ruhákba is beleférsz.
Szerintem itt az a baj, hogy türelmetlen kezdesz lenni.
Indultál egy nagyon nagy súlyfeleslegről, és még sok van hátra, ezért nem látod a végét.
De gondolj arra hogy meghízni sem 2 hónap alatt sikerült, de valószínüleg nem is fél év volt.
Köszönöm a válaszokat!
Valóban, már lassan öt hónapja csinálom, így kicsit lehet tényleg kezdek idegesebb lenni hogy nem érzek változást. Azt pedig, hogy miért utálom magam ennyire, nem nagyon tudom. Nem szeretem ahogyan kinézek, és úgy érzem nem is sikerül változtatni rajta. Talán ezért is vagyok kicsit szomorú :(
Erre csak annyit mondok: átmeneti
Nemsokára a világ kinyílik előtted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!