Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudnék kezdeni az alakommal?

Mit tudnék kezdeni az alakommal?

Figyelt kérdés

Lefogytam normális súlyra

170/54 kg

De hiába edzek és étkezem fehérjedúsan (1500 kcal) , a hasamon ott a zsír, seggem semmi

heti 4 x edzek, meg futok is

sulyzos edzés, alak formálóvideók itthon

nyilván a kezdeti 90 kgs enemnel jobb a helyzet, de egyszerűen nem tetszik nekem az alakom bármit csinálok és már megorulok

széles a csipocsontom is, szóval, hogy egyeltalan nem előnyös a hipdip miatt se az egész és annyira nem áll jól semmi..

aug. 14. 17:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Írj centiket, ha fotót nem szeretnél csatolni.

Kizárt dolog, hogy ilyen alacsony súly és rendszeres edzés mellett túl magas legyen a zsír%-od. Mennyi az a szerinted magas?

aug. 14. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Mit jelent esetedben a fehérje dús táplálkozás abból az 1500 kcalból? Hány g a fehérje?
aug. 15. 07:04
 13/20 A kérdező kommentje:

magas úgy, hogy a hasam tiszta zsír minden más vékony

napi 140 g fehérje is összejön vagy több mert sok feherjet eszek csirkét, túrót, tojást

ma lemerem a centiket

aug. 15. 07:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Nincs rajtad zsír. Testképzavar annál inkább.

Segg pedig nem lesz a futástól. Ne is várd. Guggolni kell, lábat emelgetni és tdai. Építeni rá az izmot.

aug. 15. 09:29
 15/20 anonim ***** válasza:
A hasi zsír naturálban nem fog lemenni nullára, ne a címlapon feszítő fitnesz/testépítő versenyzőket vedd alapul! A csípőcsontot nyílván nem tudod keskenyebbre venni. Ami pedig a fenekedet illeti, a farizom nőveléshez progresszív súlyzós edzés kell, ha alapból nincs semmi feneked, magától nem fog jól kinézni.
aug. 15. 09:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban megvan a 140g fehérje akkor az több mint elég kellene hogy legyen.

Nem hülyének akarlak nézni, de én viszek be 200g fehérjét (kb) úgy hogy majdnem dupla ennyi a kcal keretem.

Szóval a 140g nem a fehérje tartalmú ételek össz súlyát akarja jelenteni esetedben? Pl 100g csirkemellben van 21g fehérje. Megeszel 700g csirkemell vagy ennek megfelelő mennyiségű egyéb fehérjében gazdag ételt?

aug. 15. 10:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Tehét ~90 kiló környékéről mentél le 54-re? Az kb 40 kiló. Nem lehet hogy a bőr a problémád és nem a zsír?
aug. 15. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk most hogy a 17es írja, lehet akár az is, hogy egy picit megnyúlt a bőr itt-ott. 16os voltam
aug. 15. 13:55
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
140 gramm fehérje biztos, hogy túl sok. 80 gramm körül bőven elég lenne neked. A túl sok fehérje sem jó, megterheli a vesét.
aug. 15. 16:42
 20/20 anonim válasza:
100%
Vékony lehetsz, az 54 kg nem sok a magasságodnoz. Nem lenne jobb fogyás helyett mozogni?
aug. 15. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!