Mit tudnék kezdeni az alakommal?
Figyelt kérdés
Lefogytam normális súlyra
170/54 kg
De hiába edzek és étkezem fehérjedúsan (1500 kcal) , a hasamon ott a zsír, seggem semmi
heti 4 x edzek, meg futok is
sulyzos edzés, alak formálóvideók itthon
nyilván a kezdeti 90 kgs enemnel jobb a helyzet, de egyszerűen nem tetszik nekem az alakom bármit csinálok és már megorulok
széles a csipocsontom is, szóval, hogy egyeltalan nem előnyös a hipdip miatt se az egész és annyira nem áll jól semmi..
aug. 14. 17:40
2/20 A kérdező kommentje:
Még linkelni se tudok hasonló alakot mint az enyém, annyira egy aránytalan
aug. 14. 17:42
3/20 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok mégcsak szóval ebben a korban nem kene ilyen macerasnak lenni a fogyásnak meg nem értem miez az aránytalanság
aug. 14. 17:44
4/20 anonim válasza:
Ne hasonlót linkelj, hanem a saját testalkatod. Millió képfeltöltő oldal van a neten, ahova uploadolhatsz fotót, aztán linkelhetsz.
5/20 A kérdező kommentje:
Igen csak azt olvastam, hogy azt nem csak az látja akinek elküldöm hanem bárki aki valahogy ott az oldalon nem értek én ehhez az oldalhoz
aug. 14. 17:45
6/20 anonim válasza:
Testképzavar?
Ha pedig a formával van a gond akkor az edzés nem lesz megfelelő. Nem elég progresszív, nem fejleszt
7/20 A kérdező kommentje:
Tuti nincs testkepzavarom, sajnos hiába “csak” 54 kg vagyok mostmár, magas a testzsir %
aug. 14. 17:48
9/20 A kérdező kommentje:
Évek óta
aug. 14. 19:18
10/20 anonim válasza:
Akkor vagy a kaja vagy az edzésterv nem jó, valamin változtatni kéne.
Érdemes lenne keresned egy személyi edzőt, aki segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!