Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalóriát égethet 120...

Mennyi kalóriát égethet 120 km séta heti szinten?

Figyelt kérdés

180 cm 84 kg (férfi)

Egy év alatt 20 kg-t fogytam ezzel a módszerrel, és azóta pár hónapja tartom is, kiváncsi lennék hogy ez a mozgás gyakorlatilag mennyi kaloriat jelent (mivel sosem számoltam)

Tehát hogy maga a mozgás éget sokat vagy kevesebbet eszek ennek hatására

aug. 7. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Átlagos tempóval kb. 10.000 kalóriát lehet elégetni 120km sétával.
aug. 7. 08:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon sok, kizártnak tartom
aug. 7. 08:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Kb 250/ora

120km 4km/h-s tempoval 30 ora

30*250 = 7500

Egy kg fogyás

aug. 7. 09:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Napi 17 km-t, vagyis napi 4 órát sétálsz? Azt hogy?
aug. 7. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:

8 orat dolgozom, 8 orat alszom, 4 ora seta, még mindig maradt 4 oram a többire.

Egyedülálló vagyok nincs barátnőm, mindig a külsőm miatt el voltam utasítva. Szóval így nem kell időt szánnom ilyenekre. Elhatároztam hogy magammal foglalkozom hogy magam legjobb verziója legyek aktív, nem dögleni a gép előtt stb

aug. 7. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De ilyen melegben mégis hogy bírsz ennyit menni?
aug. 7. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Az szép, gratulálok. Meditációnak se rossz :-)

(Elmézést, hogy nem a kérdésre válaszolok.)

aug. 7. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy ennyit sétálsz.

Nekem napi 6 óra van, persze, nem egyszerre, de nap végére 40 ezer lépés összejön. Szintén nincs család, barátnő, csak mellette még súlyzós edzésem is van + 45p kardió.. :D

6#

Ha elég erős vagy fejben és van egy célod, teljesen mindegy. Ha kell, akkor tornádóba és végig csinálom, amit elterveztem. Gondolom, a kérdező is hasonló mentálissal van..

De, addig örüljetek, amíg nem tapasztaljátok meg az ekkora mértékű bizonyítási vágyat.

Kérdező, így tovább, ne hallgass senkire, akik leszólnak, később tőled fognak tanácsot kérni! :)

aug. 8. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:

De, hogy válaszoljak is:

4 óra séta kb. napi 26-29 ezer lépés. 10 ezer lépésenként számolj kb 300-350 kalóriával, ez nagyjából pontos lesz.

De sétálni az egészséged miatt is nagyon fontos. 4000 lépés felett minden további pár ezer lépés kb. 12000 lépésig 15%-kal csökkentette a korai halálozást egy tanulmány szerint. Nagyon alulértékelt mozgásforma. + mentálisan is nagyon sokat ad..

#8 voltam

aug. 8. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Én akármennyit sétáltam, totál kikészített mentálisan. Unalmas.
aug. 9. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!