Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alkohol mennyire zavar...

Az alkohol mennyire zavar bele a diétába?

Figyelt kérdés
Beleszámoltam a kalóriát de azt hallottam megköti a zsírt. Ritkán iszom, különleges alkalom volt

aug. 4. 12:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom, én nem iszom mert nem szeretem az alkoholt, de annyi biztos, hogy haszna nincs, csak üres kalória, amivel nem laksz jól.
aug. 6. 07:40
 12/21 anonim ***** válasza:

11, nem értek egyet. Én sem szeretem az alkoholt, mindig megkérdezem azoktól, akik piálni járnak el bandában, hogy milyen baratság az, ahol be kell rúgni ahhoz, hogy jólérezzétek magatokat egymással.

De a vörösbornak például nagy a vastartalma.

aug. 6. 09:44
 13/21 anonim ***** válasza:
12. Biztos, elhiszem neked:), de attól még az íze és a szaga is 🤮gusztustalan.
aug. 6. 10:10
 14/21 anonim ***** válasza:
13, ebben egyetértek!
aug. 6. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Több mint dupla kalóriás cukor. A cukornál is hamarabb szívódik fel.
aug. 7. 19:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha beleszámoltad a kalóriát és ezzel együtt is tudtad tartani a keretet, valamint nem rendszeresen iszol, akkor semmilyen negatív hatásra nem kell számítanod a fogyással kapcsolatban.
aug. 7. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy elég káros.

Ha nagyon hiányzik akkor korlátozd valamennyire, pld. heti 1x.

aug. 8. 10:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Tènyleg üres kaloʻria,hìzlal,karosìtja az idegeket a màjat. Hozzaszokast okoz,először kevès majd egyre több kell. Nem hiàba mondjàk h öl, butìt,es nyomorba dönt(+ savakkal èsztert kèpez)
aug. 8. 18:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Jaj már, azt írja különleges alkalom volt. Valószínűleg sokkal ritkább, mint heti 1.
aug. 8. 19:28
 20/21 anonim ***** válasza:

A kalória számítás önmagában nem elég. 1 dl sör tartalmaz 41 kalóriát 3 gram szénhidrátot. Egy korsó sör 3-4 deciliter. Számoljunk 4-el. 164 kalória és 12 gram szénhidrát.

Egy 100 grammos csirkemell 120 kalória és 0 szénhidrát. Ebből megeszel mondjuk 20 dekát. Akkor 240 kalória.

Kalóriában a csirkemell és a sör között 76, viszont míg egy korsó sörrel bevittél 12 gramm szénhidrátot, addig a csirkemellel nullás és ez elég jelentős különbség.

Ezért nem elég csak a kalóriát nézni.

aug. 8. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!