Ha az alkohol hizlal, hogy lehet hogy sok alkoholista vékony / átlagos?
Nem a hajléktalanokra gondolok, hanem úgy általánosságban.
Sok alkesz tök átlagos, de vehetünk példaképpen akár hírességeket is, pl Charlie Sheen is jó formában volt anno, pedig már akkor is alkesz volt.
Hogy van ez?
mert nem esznek semmit, csak vedelnek
az én rokonom kb 40 kiló volt, semmit se evett, csak ivott
Ja és a rövidekben mint a vodka meg pálinka, nincs sok kalória, és nem kell nagy mennyiség belőle. Az igazi alkeszok akiket látsz csontsoványan már nem pazarolják a pénzt a gyenge sörre.
Akinek "sörhasa" van az sokat eszik és ráadásul sokat sörözik. Ott mind a kettő hájjá alakul
1# Értem, de ha valaki minden nap vagy minden másnap annyit piál, hogy 1000 kalóriával többet visz be alkohollal (vagy akár 1500-zal) akkor az tartós kalóriatöbblet.
Lehet rosszul tudom, de valaki felvilágosíthatna.
Kalóriatöbbletben is hiába vagy, hogyha az szinte mind alkoholból származik, ugyanis magából az alkoholból nem lesz zsír, csak az ételkalóriákból tud fölösleget csinálni.
A kimondottan sovány alkoholisták általában olyan keveset esznek, hogy az szinte semmi, vagy már olyan emésztőrendszeri vagy más bajaik vannak, hogy hellyel-közzel normális étkezés mellett sem lesznek kalóriatöbbletben.
Amúgy meg igen, a legtöbb alkoholista valamennyire túlsúlyos, csak azok sokan még titokban tudják tartani, hogy heti 5-7 estén piálnak, mert ők nem a közkeletű tévhitek sztereotipikus alkoholistái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!