Az alkohol mennyire zavar bele a diétába?
Figyelt kérdés
Beleszámoltam a kalóriát de azt hallottam megköti a zsírt. Ritkán iszom, különleges alkalom voltaug. 4. 12:46
1/21 anonim válasza:
Hát ha beleszámoltad akkor kb. semennyire
2/21 anonim válasza:
az alkohol zsír megkötése érdekes biokémiai szempont....
3/21 anonim válasza:
Ha a kalóriakeretbe ha belefér, akkor semennyire.
4/21 anonim válasza:
Nem köti meg a zsírt, ezt nem tudom, honnan vetted. A kalória tartalma mellett még azért nehezítheti a fogyást, mert étvágyat csinál. Fokozza a savtermelést a gyomorban.
5/21 anonim válasza:
Ritkan iszom, emiatt nem is szamolom, minek. Nem ezen az egy alkalmon mulik a dietam.
Persze kinek mi a ritka, nekem kb 3-4 havonta 1 alkalom. Ha valakinek a ritka heti kettot jelent, akkor az nyilvan mas :D
6/21 anonim válasza:
Szerintem heti 1x belefér, ha nem sikerul fogyni valószínűleg nem ezen csúszik el a dolog:)
7/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon,hiszen magas kalorißs, cukor lesz gelole
8/21 anonim válasza:
Ha ritkán iszol, csak alkalmakkor, akkor nem fog gondot okozni.
9/21 anonim válasza:
Egy korsó sör meg egy pohár bor nem ugyanaz.
10/21 anonim válasza:
Ha normalisan eszel es mellè piàlsz akkor dagadt leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!