Miért mondják, hogy elhízik, aki Mekiben, BK-ben eszik? Heti sokszor szoktam, de a napi 15-20 km sétám is megvan a legtöbb nap + egy hétvégi túra és láss csodát tartom a súlyom évek óta és nem vagyok elhízva. Lehet mozogni kellene és
Figyelt kérdés
nem a cukros üdítőket meg a gyorséttermeket leszólni?aug. 3. 11:36
31/46 anonim válasza:
Ja es arra mi tudományos tényed, hogy csak akkor fogyok mozgás mellett, ha egy nap 800 kalória körül eszem?
32/46 anonim válasza:
#31 akkor vizsgáltasd ki magad, mert nagyon nem normális. Pajzsmirigy alulműködés, magas inzulin szint, egyéb hormon problémák okozhatnak ilyet. Vagy ha korábban mondjuk 500 kcal alatt ettél huzamosabb ideig.
34/46 anonim válasza:
32. Ezek az itteni kommentelők egy része szerint csak kifogások, hiába van valakinek pm alulműködése és magas inzulinja, szerintük aki nem fogy az rosszul számol😂. Most akkor mégse csak a kalória számít?
35/46 anonim válasza:
Továbbra is a kalória számít. Pl tegyük fel, hogy valakinek 1400 kcal az alapanyagcseréje. Ennyit használ a szervezete alapjáraton a légzés, keringés stb fenntartására. Ha ennek az illetőnek elkezd alulműködni a pajzsmirigye, akkor lecsökken az alapanyagcseréje, és mondjuk már csak 800 kalóriát használ a szervezet alapjáraton, a beteg fázni fog, fáradékony lesz miatta.
És van olyan is, hogy valaki rosszul számol.
37/46 anonim válasza:
35. Aha. És szerinted mennyire életszerű, hogy az ember egy életen át 800-1000kcal bevitellel vegetáljon? Én régen csináltam, ilyet is, meg 1500asat is , de egyszerűen minden bajom volt, rengeteg mellékhatása jött ki, hiába néztem a minőséget is, nagyon kevés volt, semmi energiám nem volt, csomókban hullott a hajam, fáradékony voltam, fájt a gyomrom az állandó éhségtől. Így nem lehet élni.
38/46 anonim válasza:
Így van 37 es. Pont ez a baj, ha sok kilót kell leadni, 20-30 at, akkor ezt a 800 kalóriás étrendet pokol fenntartani. 5 kilót kibír az ember vele, az kb 2 hónap
39/46 anonim válasza:
Nem pokol, hanem egyenesen felelőtlenség...
40/46 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!