Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy elhízik,...

Miért mondják, hogy elhízik, aki Mekiben, BK-ben eszik? Heti sokszor szoktam, de a napi 15-20 km sétám is megvan a legtöbb nap + egy hétvégi túra és láss csodát tartom a súlyom évek óta és nem vagyok elhízva. Lehet mozogni kellene és

Figyelt kérdés
nem a cukros üdítőket meg a gyorséttermeket leszólni?
aug. 3. 11:36
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
30%
Ja es arra mi tudományos tényed, hogy csak akkor fogyok mozgás mellett, ha egy nap 800 kalória körül eszem?
aug. 4. 15:35
 32/46 anonim ***** válasza:
82%
#31 akkor vizsgáltasd ki magad, mert nagyon nem normális. Pajzsmirigy alulműködés, magas inzulin szint, egyéb hormon problémák okozhatnak ilyet. Vagy ha korábban mondjuk 500 kcal alatt ettél huzamosabb ideig.
aug. 4. 17:40
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
31, az borzasztó kevés
aug. 4. 18:11
 34/46 anonim ***** válasza:
69%
32. Ezek az itteni kommentelők egy része szerint csak kifogások, hiába van valakinek pm alulműködése és magas inzulinja, szerintük aki nem fogy az rosszul számol😂. Most akkor mégse csak a kalória számít?
aug. 4. 18:23
 35/46 anonim ***** válasza:
56%

Továbbra is a kalória számít. Pl tegyük fel, hogy valakinek 1400 kcal az alapanyagcseréje. Ennyit használ a szervezete alapjáraton a légzés, keringés stb fenntartására. Ha ennek az illetőnek elkezd alulműködni a pajzsmirigye, akkor lecsökken az alapanyagcseréje, és mondjuk már csak 800 kalóriát használ a szervezet alapjáraton, a beteg fázni fog, fáradékony lesz miatta.

És van olyan is, hogy valaki rosszul számol.

aug. 4. 19:00
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
35, a 800 szörnyen kevés. Pont.
aug. 4. 19:13
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
35. Aha. És szerinted mennyire életszerű, hogy az ember egy életen át 800-1000kcal bevitellel vegetáljon? Én régen csináltam, ilyet is, meg 1500asat is , de egyszerűen minden bajom volt, rengeteg mellékhatása jött ki, hiába néztem a minőséget is, nagyon kevés volt, semmi energiám nem volt, csomókban hullott a hajam, fáradékony voltam, fájt a gyomrom az állandó éhségtől. Így nem lehet élni.
aug. 4. 19:40
 38/46 anonim ***** válasza:
36%
Így van 37 es. Pont ez a baj, ha sok kilót kell leadni, 20-30 at, akkor ezt a 800 kalóriás étrendet pokol fenntartani. 5 kilót kibír az ember vele, az kb 2 hónap
aug. 4. 20:33
 39/46 anonim ***** válasza:
Nem pokol, hanem egyenesen felelőtlenség...
aug. 4. 21:25
 40/46 anonim ***** válasza:

Ha azt mondjátok, hogy a testmozgás a mérvadó, akkor mit gondoltok erről? (12perc, angol):

[link]

Idézett források:

[link]

aug. 5. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!