Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy elhízik,...

Miért mondják, hogy elhízik, aki Mekiben, BK-ben eszik? Heti sokszor szoktam, de a napi 15-20 km sétám is megvan a legtöbb nap + egy hétvégi túra és láss csodát tartom a súlyom évek óta és nem vagyok elhízva. Lehet mozogni kellene és

Figyelt kérdés
nem a cukros üdítőket meg a gyorséttermeket leszólni?
aug. 3. 11:36
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Én 1x hirtelen híztam 10 kilót. Nekem is nehezebb volt egyből a mozgás, pedig voltam max 80 kg.
aug. 3. 20:44
 22/46 anonim ***** válasza:
32%

Fú de büszke vagy arra a sétára, de azét annyira nem nagy dolog ám, még csak nem is sport, csak séta. :D

Nem tudom hány kiló vagy, mi a súlytartási kalóriád. Mivel én egy vékony nő vagyok, ezért nekem elég kevés, így folyamatosan figyelni kell hogy ne lépjem át, hogy mit eszem, és sokat is kell mozognom. Napi 10 km-t sétálok, heti 200 km-t biciklizek, és heti 2-3 1 órás itthoni súlyzós edzést csinálok. Ez lényegesen több mint amit te mozogsz, mégsem engedhetem meg magamnak rendszeresen a mekit. Alkalmanként persze oké, de rendszeresen nem. 40 éves vagyok, 165 cm, 52 kg.

Btw, mikor még dohányoztam, nem kellett figyelnem a kajára, mert akkor alapból kisebb az ember étvágya. Akkor is sokat sportoltam, úgy elég volt az.

aug. 3. 21:31
 23/46 anonim válasza:
43%
Én is hetente többször eszek gyorsétteremben, és nem értem, miért mondják ezt. 20 évesen 56 kiló voltam, és most, 40 évesen még mindig csak 120.
aug. 3. 21:35
 24/46 anonim ***** válasza:

🤣🤣🤣 23 as, ez jó vicc! Vicc?

Nő vagy, vagy férfi?

aug. 3. 21:42
 25/46 anonim ***** válasza:
73%

1. Csak a kérdező akarja fényezni magát. Semmi másra nem való.

Az ilyen kajákban túl sok a kalória, mégsem nem túl laktató, így több kell belőle ahhoz hogy érdemben jóllakjon az ember, ezért könnyen túl lehet lépni az energiaigényt, ami hosszútávon hízáshoz vezet.

Persze ez az egész pl nagyban függ az egyén anyagcseréjétől is. Vannak akiknek a szervezete többet használ fel, mint másoké, ők több kalóriát vihetnek be hízás nélkül.

Az átlag ember meg azt sem tudja mik a kalóriák, miben mennyi van, nem hogy számolgassa.

aug. 4. 07:21
 26/46 anonim ***** válasza:

25 ös, az átlagember épp hogy számolgassa vakon a kalóriákat, fogalma sincs a többi faktorról, amit te is említesz, hogy “ az egész nagyban függ az egyén anyagcseréjétől is… van aki több kalóriát vihet be hízás nélkül” Pontosan erről van szó… az emberek buták és “együgyűek” tehát egyszerre csak 1 szempontot tudnak szem előtt tartani.

Nem orvosok sem es szerintük olyan a szervezet mint egy motorbicikli amiben van üzemanyag, vagy kurbli

aug. 4. 09:45
 27/46 A kérdező kommentje:
Én sosem számoltam meg nem is hiszek ilyen hülyeségekben. Ezt csak azok számolgatják, akik nem mozognak csak esznek.
aug. 4. 11:27
 28/46 anonim ***** válasza:
26, én kalóriát és cukrot számoltam, 10 kilót fogytam, köszi. Működik.
aug. 4. 11:41
 29/46 anonim válasza:
59%
Kedves kérdező, ha nem szeretnél fogyni, nem is kell számolgatni. Ha szeretnél fogyni egyszer valami miatt, akkor lehet kéne.
aug. 4. 12:39
 30/46 anonim ***** válasza:
83%
A kalória és az energiamérleg nem hit kérdése, hanem tudományos tény. Aki nem akar fogyni, persze, hogy nem számolja és nem foglalkozik vele. Aki egyéb módszerrel fogy, nem kalória számolással, annak is végső soron az energia mérlege negatív, csak nem számolja. Mozgással is a kalóriákat égetjük el, azért lehet tőle fogyni.
aug. 4. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!