Miért mondják, hogy elhízik, aki Mekiben, BK-ben eszik? Heti sokszor szoktam, de a napi 15-20 km sétám is megvan a legtöbb nap + egy hétvégi túra és láss csodát tartom a súlyom évek óta és nem vagyok elhízva. Lehet mozogni kellene és
Az hízik el, aki folyamatosan több energiát visz be, mint amennyit felhasznál. A Supersize me c. filmre reagálva egy másik amerikai csávó úgy fogyott, hogy minden nap a Mekiben evett, de megválogatta, hogy azon belül mit eszik, nem vitte túlzásba a mennyiségeket.
Ha sportolsz, akkor nyugodtan ehetsz ezeken a helyeken. Inkább amiatt nem javasolt túl gyakran ilyen gyorséttermekben enni, mert nem elég változatos étrend, nem tartalmaz elég zöldséget, gyümölcsöt, rostot, hosszútávon nem biztosítana megfelelő vitamin és ásványi anyag ellátást.
Aki nem mozog eleget, és túl gyakran jár gyorsétterembe, könnyen elhízhat. Sokszor nem elég laktatóak ezek az ételek ahhoz képest, hogy mennyi kalóriát tartalmaznak. Tehát nem önmagában a kalória tartalommal van gond, hanem hogy könnyű túl sokat enni ilyen helyen. Egyébként démonizálni felesleges ezeket az éttermeket.
Nem elég mozogni. A fogyás sikere nagyjából 70%-ban a diétán múlik, és csak 30%-ban a mozgáson. Kivéve ha valaki extrém sokat tud sportolni. De az emberek nagy része ülőmunka és mindenféle hétköznapi teendők mellett nem tud még napi több órát sportra szánni.
Ettől függetlenül akinek jó a genetikája, anyagcseréje, és mozog is, megengedheti magának, hogy időnként a Mekiben vagy a BK-ben egyen anélkül, hogy hízna tőle.
Azért mondják, mert valakit muszaj hibáztatni jelen esetben az elhízásért, vagy ha rákja van (tutti h káros életmódot él), ha peches, (valamit rosszul csinal), ha megverik (miert ment arra), ha megerőszakoljak (bizos kellette magát ), ha elhízik (biztos nyomja a mekit) ez így kell menjen, h az emberek nyugodjanak meg, hogy akivel rossz dolgok történnek, az megérdemelte, tehat veluk rossz nem történhet, ha ezeket az embereket lenézik!
Valamire kell fogják!
Én úgy híztam el, hogy chipset es mekit évekig nem láttam, mozogtam is 7 km futas egy nap, vagy séta, ha meghaladtam az 1500 kalóriát egy nap híztam.
Es csak egeszseges eteleket ettem. De ha azokból ettem többet, híztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!