Sziasztok! Ma az unokatestvérem egy kicsit megbántott. Szóval ő 159 cm és 70 kg. Én 176 és 72-74 körül mozgok. Szóba került a fogyókúra, súly és a férje mondta, hogy milyen jó, hogy majdnem egy súlyúak vagyunk, így tudjuk egymás ruháit hordani. Erre unokatesóm szólt egy olyat, hogy nem, mert ő nem olyan nagydarab, duci mint én. Neki nem kellenek a sátor ruhák.
Nekem ez annyira rosszul esett. Szerintetek mennyit kéne fogynom ekkora magassághoz?
Konkrétan ő dagibb mint te. A nagydarab abbol kovetkezett hogy magas vagy
2024. júl. 30. 16:29
3/17 anonim válasza:
Kis önkritika meg egy tükör nem ártana nekik. Mivel jelentős magasságkülönbség van, vicc kategória mindkettejük megjegyzése. Míg nálad ez a súly egészségesnek számít, az ő alacsonyságához viszont mindenképp túlsúly.
2024. júl. 30. 16:55
4/17 anonim válasza:
Biztosan a magasságodra utalt, kizárt, hogy ducibb legyél, mint ő.
2024. júl. 30. 17:07
5/17 anonim válasza:
Hát ez a tipikus bagoly mondja verébnek hogy éjszakás…
2024. júl. 30. 21:15
6/17 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyire komoly ez a kérdés, de az unokatesód jó nagyképű lehet y ha nem tűnt fel neki, hogy kettőtök között pont ő a dagi és nem te.
2024. júl. 30. 22:01
7/17 anonim válasza:
Nagydarabnak számít a farkam is?
2024. júl. 30. 23:23
8/17 anonim válasza:
tegnap 23:23
Igen, ha nem nagyítón keresztül nézed.
2024. júl. 31. 06:46
9/17 anonim válasza:
Ezt viccnek írtad?
Nem tudom elképzelni, hogy komolyan elhangzott ez, az meg hogy megsértődtél, külön vicces.
Ekkora magasságkülönbségnél nem létezik, hogy ugyanolyan daginak tűnjön két ember, hogy eleve felmerüljön az azonos méret.
Szerintem inkább csak savazni akarod az uncsitesód, meg bezsebelni néhány dícsérő szót, hogy "nyugi, a te súlyod még jó".
(Mindenórás terhesen szarra vizesedve voltam 72 kg 158 centihez, nem terhesen ez már jelentős túlsúly)
2024. júl. 31. 13:24
10/17 A kérdező kommentje:
Megtörtént és ez így elhangzott. Savazni az uncsitesóm? Tudod te én miket kaptam tőle, meg másoktól is. Mert én vagyok a magas, kövér? Lefogytam már több, mint 30 kilót, sosem volt stabil az önbizalmam. Ezért kérdeztem mi is számít nagydarabnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!