Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi számít nagydarabnak?

Mi számít nagydarabnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma az unokatestvérem egy kicsit megbántott. Szóval ő 159 cm és 70 kg. Én 176 és 72-74 körül mozgok. Szóba került a fogyókúra, súly és a férje mondta, hogy milyen jó, hogy majdnem egy súlyúak vagyunk, így tudjuk egymás ruháit hordani. Erre unokatesóm szólt egy olyat, hogy nem, mert ő nem olyan nagydarab, duci mint én. Neki nem kellenek a sátor ruhák.

Nekem ez annyira rosszul esett. Szerintetek mennyit kéne fogynom ekkora magassághoz?

2024. júl. 30. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

176 centi az mondjuk nem "magas", hanem átlag magasság egy férfinél.

A magas az olyan 190 körül indul.

2024. júl. 31. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
11, nő!
2024. júl. 31. 18:07
 13/17 anonim válasza:
A nagydarab kifejezést akkor szokták használni az ótvar paraszt emberek, amikor még látnak egy átlag súlyú embert.
2024. aug. 1. 01:05
 14/17 anonim válasza:
Egy átlag felett* bocsánat
2024. aug. 1. 01:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Pedig neked még egészséges a súlyod, neki nem. Gondolom azért mert ő alacsony, ezért az ő szemében te úgy összességében nagyobb darabnak tűnsz mint ő saját maga, de amúgy súlyra abszolút ő az, akin van fölösleg.
2024. aug. 1. 05:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ő túlsúlyos, te pedig a normális testsúly felső határán vagy.

BMI kalkulátor ugyanazt hozta ki.

Egyébként sokat számít hogyan oszlik el, de hiába alacsony ő, valószínűleg erősebb alkatú, mint te.

2024. aug. 1. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha mostanában fogytál, akkor valószínűleg, annak ellenére hogy hogy nézel ki most, az ő fejében még a korábbi kép él. Kell egy kis idő hogy ez megváltozzon. De amúgy meg tojd le.
2024. aug. 4. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!