Ilyen egy napom, kell valamin változtatnom?
Figyelt kérdés
Reggeli: 1 magvas zsemle, csirkemellsonka, paprika + 2 dl tej
Tízórai: 2 tojás csirkemellsonkával vagy két gyümölcs
Ebéd: 1 tányér húsleves (tészta nélkül, sok zöldséggel), csirkemell rizzsel (normál adag)
Uzsonna: joghurt mézzel vagy hússal, zöldséggel
Vacsora: 2 tojás vagy joghurtos túró (natúr joghurttal öntöm le, így nem olyan száraz)
Mozgás: 30 perc szobabicikli heti 4-5x, és heti 2 alkalommal intervallum edzést végzek.
165/70 L
2010. nov. 1. 08:40
1/7 anonim válasza:
jól hangzik :)
amit én változtatnék az a reggeli tej helyett inkább zöldség vagy gyümilevet innék, illetve az uzsonnából hagyd ki a mézet :)
3/7 anonim válasza:
Ez egy tökéletes étrend :)
Néha tej helyett inkább teázz, a zöld tea elősegíti a zsírégetést is, és méregtelenít :)
De tök jó, ne is koplalj! :)
Csak ügyesen :)
4/7 anonim válasza:
fúj,hogy bírsz ennyi tojást enni?:S én vacsorára inkább salátát ennék:P délelőtt meg csak gyümölcsöket szoktam.vékony vagyok.nekem az étrendedben kevés a nyers zöldség és gyümölcs,sok a fehérje és a hús.
5/7 anonim válasza:
09:57- Te egy anorex bunkó szánalomra méltó liba vagy !
6/7 A kérdező kommentje:
Nem minden nap eszem négy tojást, ott van a vagy lehetőségek is :). A mézes joghurtot se napi szinten gondoljátok :). S persze nem mindig pont ilyen, van mikor több zöldséget eszem, van mikor a hús több, van mikor tejet sem hiszem. Ez csak ilyen átlagos nap. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. nov. 1. 21:26
7/7 A kérdező kommentje:
*sem iszom
2010. nov. 1. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!