Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Más is van ezzel így? Kifejtés...

Más is van ezzel így? Kifejtés lent.

Figyelt kérdés

Gyerekként és fiatal felnőttként nagyon vékony voltam. 160 centihez 42-45 volt az átlagsúlyom.

Nem éheztettem magam, csak nem volt központi szerepe az ételnek az életemben. Nem voltunk túl gazdagok, nem volt se nasi, se üdítő soha otthon, nem tudtam félrezabálni, mellette sokat mozogtam. Nem konkrét sport, csak az egész napos lótifuti.

Utána elkezdtem dolgozni, lett pénzem, lett ételre, plusz egész nap ültem, jöttek is a kilók, de egyszerűen nem vettem észre.

A mai napig is a vékony lányt látom a tükörben, holott 60 kg felett vagyok és 4-5 számmal nagyobb a méretem.

Ez egyrészt akadalyoz a lefogyásban, mert nem látom, pedig eü-ileg is rossz (visszér),

kettő: egyszerűen nem tudok olyan keveset enni, mint régen.

Megszerettem az evést. Sanyargatásként élem meg akkor is ha konkrétan nem éhezek.

júl. 17. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
igazabol most mennyi a magassagod es a testsuly? marcsak azert is mert ez inkabb mentalis dolog ha rad tort a kenyszer eves.
júl. 17. 21:23
 2/7 A kérdező kommentje:

160/64

Nem tör ram semmilyen kényszerevés. Csak szeretek enni, ízlelni és nem öklömnyi adagokat.

Tabulé salátát ugyanúgy, mint egy szál kolbászt fehér kenyérrel. Csakhogy utóbbi kiadja az egész napi kalóriaadagomat, én meg csak úgy egy étkezésre enném.

júl. 17. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
kaja mellett a sportolas is kene. Viszont nem gondollak korvernek. Az ember valtozik, regebben vekony voltal xy eve, azota eltelt kitudja mennyi ido. Igazabol nem tudom mi a tenyleges problema.
júl. 17. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan nagy katasztrófa azért még nincs, de valóban kicsit sok a súlyod a magasságodhoz. Bár azt sem mondanám meg rá hogy egészségtelen. Viszont ha így megy tovább, akkor az lesz, muszáj elkezdened tudatosan étkezni, és sportolni, különben néhány év és gurulni fogsz. Vegyél erőt magadon és még ost időben kezdj el cselekedni. Eleinte nehéz lesz, de idővel meg fogod találni azokat az ételeket amik egészségesek is és jól is esnek, meg az ember ízlése is meglepően gyorsan alakul.
júl. 18. 07:49
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Alultápláltból egészséges. Nem látom a bajt
júl. 18. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a történet mintha rólam szólt volna. Ugyanígy, ahogy te egészen addig ameddig otthon laktam alig vertem az 50 kg-ot. Ahogy elköltöztem és azt vettem-ettem, amit akartam szépen feljöttek a kilók. Igaz én azóta túl vagyok 3 terhességen. 2 éve a második terhességem után 63-ról visszafogytam 56-ra, de most a harmadik terhesség után egyszerűen nem tudok lemenni 62 kg alá! Már számolom a kalóriákat, próbálok mozogni de úgy érzem semmi sem segít. 160 cm vagyok, 62 kg és 39 éves. A kalóriaszámláló napi 1240 kalóriában húzta meg a határt. Nem olyan egyszerű tartani.
júl. 21. 14:19
 7/7 A kérdező kommentje:

6, pacsi

Én két szülésen vagyok túl és egy hónapon belül 40 leszek.

júl. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!