Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ilyensfajta (lent kifejtem)...

Az ilyensfajta (lent kifejtem) has-zsírt le lehet adni valahogy?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon sokat fogytam, mostmár teljesen normális a testalkatom, még a BMI szerint is (egész pontosan az általa meghatározott ideális súly alatt vagyok).

Ennek ellenére olyan mintha a hasamból alig fogytam volna. A bordáim már látszanak, a derekam szép vékony, de a hasam (a derekam alattól kezdve) még mindig pocak kategória (enyhe túlzással). Nem egy szépen görbülő hasról beszélünk, hanem konkrétan ha örregörnyedek, akkor 3 hurkám van, és ha állok, akkor se szép kerek, vagy egyenes, hanem tök furcsán lóg. Ezt hangsúlyozza az, hogy derékból jól le tudtam fogyni, és emiatt egy hullám van gyakorlatilag a testemen oldalról: a bordáim normál méretükkel, alatta egy vékony derék, majd újra egy vastag, bordáknál picit szélesebb has.

Ezt el lehet tüntetni? Ha igen, akkor milyen edzés vagy milyen étkezés szükséges hozzá?

Még annyit megjegyeznék, hogy máshol nincs gond, tehát minden máshelyen teljesen okésan fogytam, és álló helyzetben is tök szépen látszik két oldalt a csípőcsontom (fekve meg gyakorlatilag kiszúrják a szemeimet, olyan jól átsejlik a bőrömön)

2020. nov. 1. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Azért van, mert nő vagy, senkinek sem tökéletesen lapos a hasa, ugyanis a belső szerveidet védi a szervezet vele.
2020. nov. 1. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Valszeg mert túlságosan megnyúlt ott a bőr. Nálam is hurkásabb, majd kiderűl mi lesz vele hiszen még nem álltam le a fogyással. 117-ről 79kilóra. Lehetséges, hogy csak idő kell neki, hogy feszesebb legyen.
2020. nov. 1. 21:38
 3/8 anonim válasza:
74%
Pakolj alá izmot szerintem, ártani nem árthat. Végezz hasizom gyakorlatokat.
2020. nov. 1. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
De hát ilyen alakja van az emberi testnek. :D Mit akarsz pontosan? Hogy egy egyenes vonal legyen oldalról a hasad?
2020. nov. 1. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Mutass képet a mostani alakodról, ill. az álomról is, akkor jobban meg tudjuk ítélni, hogy milyen vagy, mi lenne jó neked, vagy épp mennyire reálisak az elképzeléseid.

Görnyedve mindenkinek hurkásodik a hasa, mivel az összenyomott beleknek és bőrnek mennie kell valahová.

2020. nov. 2. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

79kg-an meg boven van hasad amennyiben nem 190cm vagy.

177cm vagyok, 60kg es nekem konkretan nagy a hasam. A labaim cserebe oiszkafa kategoria. Ezvan, majd neki allok fogyozni

2020. nov. 2. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
6-os, 2-es vagyok. Igen tudom, hogy még van miből fogynom, de szerintem max 70ig megyek le, vagy mikor már jól érzem magam a bőrőmben, mert ez a cél, nem a tökéletes test. Heti 5 nap 12 órában fizikai munkát végzek, szerencsére van elég mozgásom, így valamennyi izom is akad.
2020. nov. 3. 04:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok. 12ora munka mellett pikk pakk lefogsz fogyni. En is hasrol szeretnek de ez igy lehetetlen. Mar csak 5kg-ot szeretnek leadni de eskuszom ez a legnehezebb. Az utolso 5kg😂
2020. nov. 7. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!