Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kezdő vagyok, nagyon...

Nagyon kezdő vagyok, nagyon hülye kérdésem van, lent kifejtem?

Figyelt kérdés

Január óta életmódváltásban vagyok (+30kg felesleg)

Szépen lement 6 kiló rólam.

Időközben kiléptem a kapcsolatomból is, mert finoman fogalmazva bántalmazó volt, és ebben is tiszta lapot akartam.

Sajnos a szakítás szétköltözéssel is jár, mert évek óta együtt éltünk. Aznap amikor ő elvitte a cuccait, iszonyatosan rosszul éreztem magam és estére benyomtam egyedül egy 32-es pizzát.

Másnap még tartott ez a mellkasi szorítás, semmit nem kívántam, pedig dugig van a hűtő egészséges kajákkal... betoltam egy menüt a mekiből.

Szóval két napot extrémen bűnöztem, szégyenlem, de mostmár visszaálltam, összeszedtem magam.

Azonban most jött a szokásos heti mérés és múlthéthez képest + 2kg :((

Tényleg ilyen rengeteget számított ez a két "csalónap", hogy gyakorlatilag a leadott kilóim harmada visszajött? Nagyon elkeseredett vagyok. Vagy ez lemehet a napokban, ha visszaállok?

2022. febr. 8. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pizza, meki = só = vízvisszatartás

Az a 2kg nem zsír hanem víz, majd szépen kipisiled a következő 2-3 nap folyamán, feltéve hogy visszatérsz a megszokott ételeidhez.

2022. febr. 8. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Te sportolsz rendszeresen egyébkét?
2022. febr. 8. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek igaza van.

Annyit tennék hozzá, hogy amíg úgy állsz a táplálkozáshoz, hogy "bűnözés", addig nem fogsz megszabadulni az érzelmi evés csapdájából, amiben most is vagy. És úgy pedig nagyon nehéz lefogyni, a súlyt megtartani meg még nehezebb. Ezt 50+ kg fogyás után mondom.

2022. febr. 8. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első leírta, megerősítem
2022. febr. 8. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:

#2 sportolásnak itthon szoktam tornázni heti 3-4 alkalommal általában 20-30 perces tornákat csinálok (kardio) amik nem ugrálósak, guggolósak.

#3 tudom, de elképzelésem sincs perpill, hogy ebből a csapdából hogyan tudnék kiszabadulni...

2022. febr. 8. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg kell találnod az okát, anélkül nem fog menni. Ha magadnak nem megy, akkor pszichológus segítségével. (#3)
2022. febr. 8. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!