Majonézes krumplisaláta, sok ennyi, ha egész nap ezt eszem?
Van a hűtőben majonézes krumplisaláta, úgy néztem reggel, h kb 1 kg. Abból azóta ettem 3 szor mostanig es meg van vagy 200 gramm belőle.
Sok kalória ez egy napra, ha CSAK EZT ETTEM es nem eszek semmi mást?
Nem a kalóriakeretemhez kell számítani, mert ha azt kellett volna, úgy írom ki a kérdést.
A kérdés az volt ha sok amúgy általában 1 kg krumplit enni egy nap, ha csak azt esszük
Hány kalória az a sok? Mi az neked, hogy sok?
Nem csak azt eszed, hisz krumplisalátáról beszélsz, nem krumpliról. Ráadásul még egyszer: egyetlen napon semmi nem múlik.
Az 1 kg élelmiszer nem sok, ennyit gyakorlatilag minden nap megeszel, csak nem feltétlen egyféle ételböl.
A krumpli nem ártalmas, semmi megterhelö nincs benne. A majonéz lehet problémás a magas zsírtartalom miatt, de ha az emésztörendszered rendben van, akkor feltehetöen nem az.
Másrészt a majonézes krumplisaláta sem egyértelmü, milyen, a krumpli és a majonéz aránya nagyon változó lehet, ha sok a majonéz, akkor azért jobb odafigyelni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!