Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Majonézes krumplisaláta, sok...

Majonézes krumplisaláta, sok ennyi, ha egész nap ezt eszem?

Figyelt kérdés

Van a hűtőben majonézes krumplisaláta, úgy néztem reggel, h kb 1 kg. Abból azóta ettem 3 szor mostanig es meg van vagy 200 gramm belőle.

Sok kalória ez egy napra, ha CSAK EZT ETTEM es nem eszek semmi mást?

2024. jún. 21. 17:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem kívánok ma mást, AZÉRT ettem csak ezt, plusz h romlandó hamar meg kell enni
2024. jún. 21. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Honnan tudjuk nulla érdemi adatból, hogy hány kalóriáról beszélünk? Élből a te kalóriakeretedet se tudjuk. De mindegy is, mert egyetlen napon semmi nem múlik.
2024. jún. 21. 17:23
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem a kalóriakeretemhez kell számítani, mert ha azt kellett volna, úgy írom ki a kérdést.

A kérdés az volt ha sok amúgy általában 1 kg krumplit enni egy nap, ha csak azt esszük

2024. jún. 21. 17:29
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Hány kalória az a sok? Mi az neked, hogy sok?

Nem csak azt eszed, hisz krumplisalátáról beszélsz, nem krumpliról. Ráadásul még egyszer: egyetlen napon semmi nem múlik.

2024. jún. 21. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az 1 kg élelmiszer nem sok, ennyit gyakorlatilag minden nap megeszel, csak nem feltétlen egyféle ételböl.

A krumpli nem ártalmas, semmi megterhelö nincs benne. A majonéz lehet problémás a magas zsírtartalom miatt, de ha az emésztörendszered rendben van, akkor feltehetöen nem az.

Másrészt a majonézes krumplisaláta sem egyértelmü, milyen, a krumpli és a majonéz aránya nagyon változó lehet, ha sok a majonéz, akkor azért jobb odafigyelni vele.

2024. jún. 21. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
A 9-es vagyok újra, 100 g-ban 150-200 (250) kcal között mozog, egy kg ezek szerint 1500-2000 kcal körül lehet. Ez attól függöen, milyen magas vagy és hány kg, a napi adagod lehet, vagy jóval több/kevesebb, mint ami egy napra javasolt.
2024. jún. 21. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
A 8-9-es vagyok: szerintem a kérdésedre válaszoltam, a mennyiséget is, a kalóriát is megírtam, azt veszed belöle, ami érdekel.
2024. jún. 21. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor ha szigorúan nézzük csak a kérdésed szerint, akkor nem sok. Egy felnőtt ember főétkezésre minőségi ételből kb 450-600 gr között eszik. Legyen a reggeli és vacsora kb 250 gr. A kisétkezést ha most nem vesszük bele, akkor maga a mennyiség nem sok.
2024. jún. 21. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem sok 1lg krumpkinyi kaloria. De 100 grammnyi majonez igen
2024. jún. 21. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
Ez sanyargatás! Épp most rendeltem egy extra sajtos vastagtésztás pizzát jó ropogos sonkával a tetején. Külön kértem hozzá szószt is.
2024. jún. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!