Nagy baj, ha forrón tettem a megfőtt krumplit a majonézes alapba (majonézes krumplisaláta) ?
Figyelt kérdés
Ha kihul a hűtőben, holnapra finom lehet? Vagy ezt már elrontottam?2021. ápr. 30. 21:03
1/8 anonim válasza:
Ha nem rántotta össze a majonézt, akkor jó.
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy ne ki, ha osszerantotta?
2021. ápr. 30. 21:09
3/8 anonim válasza:
Jobb hidegen, az biztos, de itt most sok múlik a majonézen magán, hogy mennyire romlékony, meg hogy mennyire volt forró a krupli. A flakonos majonézek inkább a nem romlandó kategóriába, míg a friss majonézek a romlandóba tartoznak.
Saját véleményem szerint finom lehet.
4/8 anonim válasza:
nem nagy baj, de nyilvan jobb hidegen
5/8 anonim válasza:
má mindegy, amúgy azért nem jó, mert felmelegszik-lehűl az nem jó a baciknak
6/8 anonim válasza:
A majonéz lényege a tojássárgával elnyeletett olaj.
Ha az nem csapódott ki a forró krumpli hatására, akkor nagy szerencséd van, mert ha kicsapódott, az már visszamenni nem fog.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem látok kicsapodott olajat, szépen kihult, mára osszeertek az ízek, finom.
2021. máj. 1. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!