Mi számít normális étkezésnek? Mert én csak akkor tudtam lefogyni és vékony maradni, mikor reggeliztem és aztán csak este 8 körül ettem. Amióta normálisan étkezem híztam és megszólnak családon belül, hogy milyen kövér vagyok, előtte is ez volt.
Ne haragudj, de anyád elmebeteg. A te magasságodhoz valahol 58 és 75 kg közti súly az egészséges. Ezt neked kell érezni, hogy hogy jó. 53 kg az betegesen alultáplált!!!! Még a 63 is teljesen rendben van.
Én 175cm vagyok, 64kg. Voltam elhízva is csak már lefogytam, és mivel engem így szokott meg a környezetem, 1-2 ember mondta hogy azért ne vigyem túlzásba, többet nem kellene fogynom. Amúgy se volt tervben ez a súly ( én 68ig szerettem volna menni), csak végül 64kgn állt meg a fogyás azzal az életmóddal amit kialakítottam magamnak úgy , hogy az ne legyen megterhelő nekem se sportolás szempontjából, és úgy hogy ne érezzem azt hogy koplalok.
Amúgy én 1800-2300 kcal közt szoktam enni többnyire. Ezt elég jól tudom tartani. Ülőmunka, háztartás, + heti 10 óra sport mellett.
Anyád nem normális, eszedbe se jusson hallgatni rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!