Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi számít normális étkezésnek?...

Mi számít normális étkezésnek? Mert én csak akkor tudtam lefogyni és vékony maradni, mikor reggeliztem és aztán csak este 8 körül ettem. Amióta normálisan étkezem híztam és megszólnak családon belül, hogy milyen kövér vagyok, előtte is ez volt.

Figyelt kérdés
174 cm-hez mi az ideális testsúly szerintetek?

2024. jún. 15. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 165/53 vagyok, és nagyon vékony. Nem kórosan, még egészséges, de határozottan vékony. Szóval anyukád jó hülye, ne rá hallgass. Ha nem tetszel magadnak, akkor inkább kezdj edzeni, az sokat segít az összképen, kifeszesít és önbizalmat ad.
2024. jún. 15. 22:02
 12/16 anonim ***** válasza:
58 és 75 között egészséges a sulyod
2024. jún. 15. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de anyád elmebeteg. A te magasságodhoz valahol 58 és 75 kg közti súly az egészséges. Ezt neked kell érezni, hogy hogy jó. 53 kg az betegesen alultáplált!!!! Még a 63 is teljesen rendben van.

Én 175cm vagyok, 64kg. Voltam elhízva is csak már lefogytam, és mivel engem így szokott meg a környezetem, 1-2 ember mondta hogy azért ne vigyem túlzásba, többet nem kellene fogynom. Amúgy se volt tervben ez a súly ( én 68ig szerettem volna menni), csak végül 64kgn állt meg a fogyás azzal az életmóddal amit kialakítottam magamnak úgy , hogy az ne legyen megterhelő nekem se sportolás szempontjából, és úgy hogy ne érezzem azt hogy koplalok.

Amúgy én 1800-2300 kcal közt szoktam enni többnyire. Ezt elég jól tudom tartani. Ülőmunka, háztartás, + heti 10 óra sport mellett.

Anyád nem normális, eszedbe se jusson hallgatni rá.

2024. jún. 15. 22:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az anyjának van terápiára szüksége! Fiatalkorú veszélyeztetése, amit művel, bűncselekmény. Ő milyen alkat? Dagadt? Vagy girnyó?
2024. jún. 15. 23:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14# Pontosan, de az ilyenek nem mennek terápiára, mert nagyrészt bántalmazó nárcik. Ahhoz elég nagy torzítás kell, hogy a saját gyerekemen ne vegyem észre, hogy szédeleg és beteg és kórosan sovány. (És ez van dícsérve) Ami meg normális az kritizálva. Tipikus bántalmazó dinamika.
2024. jún. 16. 08:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
anyadnak 2 nagy pofon. üdvözlöm. szegyelje magat. te pedig legyel okosabb mint ö
2024. jún. 17. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.