Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most hogy van ez a gyümölccsel?

Most hogy van ez a gyümölccsel?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani, jaj a gyümölcs nagyon hízlal, a gyümölccsel vigyázni kell stb. Miközben a gyümölcsökben alig van kalória, és nagyrészük víz. Nálam úgy működik, ha csak gyümölcsöt eszem, napi egy kg-al kevesebbet mutat a mérleg. Egyszer 6 napig csináltam, és 6 kg-al voltam kevesebb, minden nap egy kg ment le. És ilyen napokat kell képzelni például:3 kg cseresznye, 1 kg nektarin. Az én testem működésével van akkor a gond?
jún. 13. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
2024-ben már tényleg csak a sarlatánok és az ostobák mondanak olyat, hogy ez hízlal, vagy az hízlal, amikor ma már egy óvodás is tudja, hogy a tartós kalóriatöbblet hízlal egyedül. Aki meg a dietetikailag egyik legegészségesebb természetes növényi tápanyagforrást, a gyümölcsöt démonizálja, az jogi kategória.
jún. 13. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem hízlal. De az is biztos hogy nem fogysz le napi 1 kilót ha csak gyümölcsöt eszel.
jún. 13. 13:55
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha megeszel gyümölcsből 3500 kalóriányi mennyiséget, persze, hogy hizlal.
jún. 13. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Azért nem mindegy, hogy egrest, áfonyát eszel, vagy szőlőt és banánt.
jún. 13. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

"nem mindegy, hogy egrest, áfonyát eszel, vagy szőlőt és banánt"

Miért nem? Dietetikai szempontból mind az egres és az áfonya, mind a szőlő és a banán kimagaslóan értékes, fogyás szempontjából pedig annyi a lényeg, hogy ne lépd túl a napi/heti kalóriakereted.

jún. 13. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
10%

Jajaja, megy az okoskodás. Csak amíg banánból megehetsz egy felet, addig egresből 2 marékkal. Szóval, melyik is a jobb választás?

Nem kell válasz, én tudom.

jún. 13. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

"banánból megehetsz egy felet"

Fél banán nagyjából 50 kalória. Szerinted mi múlik 50 kalórián? Valahogy nem látom azt az embertömeget, aki a banán (vagy bármilyen gyümölcs) miatt lesz túlsúlyos.

jún. 13. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

"melyik is a jobb választás?"

Miért kéne választani? Kalóriakereten belül minden belefér, mind a banán, mind az egres.

jún. 13. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Minden nap megeszek 1 banánt és 2 almát, és 50 kiló fogyásnál tartok...

van, hogy az egyik almát kiváltom kb. 20 dkg más gyümölccsel, tegnap pl. málna és ribizli volt vegyesen.

jún. 13. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha akár nassolni vágyik az ember nyúljon gyümölcsökhöz mint a mindenmentes sz*rokhoz.
jún. 13. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!