Falási rohamait vannak terhesség, szoptatás óta. Hiába edzek, diétázom (“normális” ételekkel). A legjobb étvágycsökkentőt keresem. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
jún. 5. 09:27
11/19 anonim válasza:
Orvosnál voltál? Kizárták a cukorbetegséget?
12/19 A kérdező kommentje:
Szülés után maradt rajtam 5kg, utána el kezdtem hízni, bocsánat lehet rosszul fogalmaztam
jún. 5. 14:20
13/19 A kérdező kommentje:
Nem voltam még orvosnál, de tervben van
jún. 5. 14:21
14/19 anonim válasza:
Kevés az 1400! Nagyon kevés! Még jó, hogy éhes vagy! Az alapanyagcsere érték alá nem megyünk. Ez pedig nálad több mint 1600. Egyél eleget, zöldséget, teljesőrlésű gabonát, fehérjét, mindjárt nem leszel éhes.
15/19 anonim válasza:
Fuhh, ha tényleg 85 kg vagy, akkor iszonyú kevés az 1400 Kcal, nem csoda hogy falási rohamaid vannak. 😢
16/19 A kérdező kommentje:
Tényleg? Ennyire kevés lenne? Akkor köszönöm szépen!
jún. 6. 14:18
17/19 anonim válasza:
Ide beírtam az adatid (mondjuk az áletkorod nem tudom de az nem is olyan fontos), ez alapján a fogyáshoz 1749 Kcal-t kéne enned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!