Lehet fogyi teat inni szoptatas alatt?
Figyelt kérdés
Mielott terhes lettem mondta a baratnom hogy ezzel a teaval fogyott eleg sokat igy vettem, de pont hasznalat elott teherbe estem. Csak az van ra irva hogy terheseknek nem ajanlott. Gondolom szoptatas alatt sem, de azert kivancsi vagyok. Ilyen hashajtos tea, slimafit a neve.2021. ápr. 30. 15:07
1/10 anonim válasza:
Nem fogsz lefogyni egy teától, az max étvágycsökkentő ami szoptatás alatt nem idealis. Egyél normálisan anyu
2/10 anonim válasza:
Simán átmegy a tejbe, aztán lehet csodálkozni, hogy miért nem hízik a baba.
Szerinted?
3/10 anonim válasza:
Szerintem amíg szoptatsz, egyáltalán ne is gondolj a fogyásra. Adj meg mindent értékes tápanyagot magadnak és így a babának is.
4/10 anonim válasza:
Ráér még az az extra-hatásos-egyáltalán-nem-pénzkidobós-fogyi-tea.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért nagy dolog ez a teázgatás...
Az ég egy adta világon nem fogsz zsírból fogyni, csak a vizet hajtja.
(Zöld teának vízhajtó hatása van :D)
(Meg még egy csomó más növénynek)
6/10 anonim válasza:
Teától nem fogsz fogyni, a hasmenés meg a hasznos tápanyagok felszívódását is ellehetetleníti, ne csináld! Egyél kevesebb kenyeret, tésztát stb. helyette meg sok zöldséget. Ezzel mind a babád, és te is jobban jártok.
7/10 anonim válasza:
hasmenesed lesz, azert fog ugytunni hogy lefogytal, de csak ki fogsz szaradni. semmikepp se csinlad baba mellett, plane ha ra is van irva.
9/10 anonim válasza:
A fogyi teák has- és/vagy vízhajtóak, egyébként sem túl egészséges ilyet iszogatni, de a gyerek is meg fogja kapni a tejjel, a kis súlya miatt erősebb és károsabb hatása lesz rá.
10/10 anonim válasza:
Van amelyiket lehet,meg van amelyiket nem.Az összetevőktől függ.Tudtommal egy kis zöld tea rendben van.A szenna alapúakat kerüld mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!