Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Falási rohamait vannak terhess...

Falási rohamait vannak terhesség, szoptatás óta. Hiába edzek, diétázom (“normális” ételekkel). A legjobb étvágycsökkentőt keresem. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

jún. 5. 09:27
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, már nem szoptatok. Természetes étvágycsökkentők nem működtek. :(
jún. 5. 09:27
 2/19 anonim ***** válasza:

Egészséges étkezés. Lassú felszívódású szénhidrátok, sok rost, sok fehérje.

Konkrétabban: Teljes kiőrlésű kenyér és tészta, bulgur, zöldségek, sovány húsok, hüvelyesek, tonhal, tojás, zsírszegény túró, joghurt... Nekem lényegében ezek segítettek, millió féle képen lehet őket variálni. Éhség nélkül csináltam végig a fogyást.

Csodabogyót nem fogsz találni, ha esetleg arra irányult volna a kérdés.

jún. 5. 09:33
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem akarlak megsérteni, de így étkezem, leadtam 2kg-t. De így is állandóan éhes vagyok. A “csodabogyó”, nem arra gondolok, hogy beveszek egy kapszulát és attól várom a fogyást.

Olyat keresek, amitől az ÉTVÁGYAM CSÖKKEN!

jún. 5. 09:47
 4/19 anonim ***** válasza:
51%

Nem sértessz meg, de sajnos nem igazán van ilyen, legalábbis nem egészséges emberek számára. A cukorbetegeknek van valami gyógyszer ami tudtommal elveszi az étvágyat, de olyat te úgysem kaphatsz.

Még a króm tablettát szokták mondani, elvileg segít egyenesben tartani a vércukorszintet, talán segíthet kicsit, de önmagában nem megoldás.

Ha lenne ilyen bogyó, az nagyon jó lenne, de nincs sajnos.

Amúgy éhség érzetet érzel biztosan? Nem csak kívánod az ételt? Nem ugyanaz a kettő.

jún. 5. 09:56
 5/19 A kérdező kommentje:

Ez biztos, hogy éhség :(

Lehet pszichésen, de sajnos akkor is azt érzem

jún. 5. 10:08
 6/19 anonim ***** válasza:

Még az lehet hogy csak azért mert ki van tágulva a gyomrod, ebben az esetben "csak" 1-2 hetet kéne kibírnod éhesen, aztán beállna a dolog.

Vagy az lehet még, hogy eleve túl keveset eszel és ezt próbál a tested kompenzálni. Hány kg vagy, hány centi, és hány kalóriát eszel egy nap?

jún. 5. 10:11
 7/19 A kérdező kommentje:

Ilyet még nem éreztem.

Várandósságom előtt (tinédzser koromban), voltak súly problémáim, de aztán leadtam 20kilot. Több, mint 10 évig tartottam a súlyom. Megszületett a babám “csak” 5 kg maradt rajtam. Szoptatás alatt szénhidrátot kívántam, ettem sokat, de nem híztam (mert ugye a szoptatással kcal égettem). Most abba hagytam a szoptatást az étvágyam megmaradt, ki van tágulva a gyomrom. Max 1 hónapig tudom tartani a diétát (igazából a kcal deficitet), aztán újra éhes leszek és ugyanazt a kilót adom le szedem fel újra. Ha többet eszem egy nap, próbálok többet és keményebben edzeni, de annyit kcal nem tudok elégetni, mint amit felveszek.

YouTube-on néztem videókat és néhányan étvágycsökkentőt szedtek, de persze azt már nem mondták el miket, innen jött az ötlet, hogy itt felteszem a nagy kérdést.

jún. 5. 10:16
 8/19 A kérdező kommentje:
85 kg 158cm 1400 kcal, plusz edzés
jún. 5. 10:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha az egészséges kalóriakeret szerint táplálkozol, és a pajzsmirigyed is rendben van, akkor pszichés éhséged van. Hosszútávon nekem a pszichoterápia, a szorongáscsökkentő gyakorlatok és az étkezési napló vált be. Valamint rászoktattam magam a rendszeres, pontos étkezésre. Az emberi szervezet akármennyire is hihetetlen, de nagyon rugalmas, és alkalmazkodó szinte mindenben. Ha a változás jó, akkor a szervezet is jónak fogja érezni és egy idő után már "figyelmeztet", hogy mostanában kéne enned. Napi 3x eszem, nincs közti étkezés és nassolás, mert akkor a cukorszintem nagy kilengéseket csinál, az pedig farkasétvágyat. De ez is szervezetfüggő.
jún. 5. 10:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem elírtad? Azt mondod csak 5 felesleg van, viszont azt írod 85 kg vagy.

Akárhogy is, az 1400 mindkét esetben kevés, főleg ha 85 vagy. Simán lehet a miatt a falás.

jún. 5. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!