Falási rohamait vannak terhesség, szoptatás óta. Hiába edzek, diétázom (“normális” ételekkel). A legjobb étvágycsökkentőt keresem. Mit ajánlotok?
Egészséges étkezés. Lassú felszívódású szénhidrátok, sok rost, sok fehérje.
Konkrétabban: Teljes kiőrlésű kenyér és tészta, bulgur, zöldségek, sovány húsok, hüvelyesek, tonhal, tojás, zsírszegény túró, joghurt... Nekem lényegében ezek segítettek, millió féle képen lehet őket variálni. Éhség nélkül csináltam végig a fogyást.
Csodabogyót nem fogsz találni, ha esetleg arra irányult volna a kérdés.
Nem akarlak megsérteni, de így étkezem, leadtam 2kg-t. De így is állandóan éhes vagyok. A “csodabogyó”, nem arra gondolok, hogy beveszek egy kapszulát és attól várom a fogyást.
Olyat keresek, amitől az ÉTVÁGYAM CSÖKKEN!
Nem sértessz meg, de sajnos nem igazán van ilyen, legalábbis nem egészséges emberek számára. A cukorbetegeknek van valami gyógyszer ami tudtommal elveszi az étvágyat, de olyat te úgysem kaphatsz.
Még a króm tablettát szokták mondani, elvileg segít egyenesben tartani a vércukorszintet, talán segíthet kicsit, de önmagában nem megoldás.
Ha lenne ilyen bogyó, az nagyon jó lenne, de nincs sajnos.
Amúgy éhség érzetet érzel biztosan? Nem csak kívánod az ételt? Nem ugyanaz a kettő.
Ez biztos, hogy éhség :(
Lehet pszichésen, de sajnos akkor is azt érzem
Még az lehet hogy csak azért mert ki van tágulva a gyomrod, ebben az esetben "csak" 1-2 hetet kéne kibírnod éhesen, aztán beállna a dolog.
Vagy az lehet még, hogy eleve túl keveset eszel és ezt próbál a tested kompenzálni. Hány kg vagy, hány centi, és hány kalóriát eszel egy nap?
Ilyet még nem éreztem.
Várandósságom előtt (tinédzser koromban), voltak súly problémáim, de aztán leadtam 20kilot. Több, mint 10 évig tartottam a súlyom. Megszületett a babám “csak” 5 kg maradt rajtam. Szoptatás alatt szénhidrátot kívántam, ettem sokat, de nem híztam (mert ugye a szoptatással kcal égettem). Most abba hagytam a szoptatást az étvágyam megmaradt, ki van tágulva a gyomrom. Max 1 hónapig tudom tartani a diétát (igazából a kcal deficitet), aztán újra éhes leszek és ugyanazt a kilót adom le szedem fel újra. Ha többet eszem egy nap, próbálok többet és keményebben edzeni, de annyit kcal nem tudok elégetni, mint amit felveszek.
YouTube-on néztem videókat és néhányan étvágycsökkentőt szedtek, de persze azt már nem mondták el miket, innen jött az ötlet, hogy itt felteszem a nagy kérdést.
Nem elírtad? Azt mondod csak 5 felesleg van, viszont azt írod 85 kg vagy.
Akárhogy is, az 1400 mindkét esetben kevés, főleg ha 85 vagy. Simán lehet a miatt a falás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!