Vajon mitol nemtudok lefogyni?
Figyelt kérdés
Letezik hogy a semmitol hizok meg? Nemeszek se nem mozgok kevesebbet mint regebben. A kilok szepen lassan jonnek fel. Volt h egy honapig hiaba dietaztam meg tornaztam, nemhogy le nemment semmi, de meg tobbet mutatott a merleg mint elotte. Ha nemis megy le semmi megertenem, de h tobb lett az nemmegy a fejembe. Foiskola alatt kezdotott a hizas , az orvos szerint a stressztol. Tavaly teherbeestem, csupan 3 kilot hiztam meg, szules utan 10 kiloval kevesebb voltam mint terhessegem elott, viszont ahogy abbamaradt a szoptatas, egy honap alatt vissza is jottek a kilok, sot, mar 2 kiloval tobb vagyok mint voltam. Annak ellenere hogy figyelek arra hogy mit es mennyit eszek. Jart valaki hasonlo cipoben?jún. 2. 13:16
1/3 anonim válasza:
A terhesség, a hormonok és az életkor előrehaladtával már nem úgy dolgozza fel a szervezet a bevitt energiát, mint régen.
Ezért kell rendszeresen újraszámolni a kalóriakeretet és aszerint táplálkozni.
A hízás mindig attól van, hogy több energiát viszel be, mint amit ledolgozol.
2/3 anonim válasza:
Mennyi a napi kalóriabeviteled? Tartós kalóriaszámolásra (kalóriadeficit) van szükséged.
3/3 anonim válasza:
Az életkor előrehaladtával csökken az a kalóriamennyiség ami elég a szervezetednek. Ami egy éve pont jó volt, ma már sok... sajnos így működünk. Kevesebbet kell enned h fogyni tudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!