Miért látom magam kövérnek? Sz@r a mérleg??
Szóval az van hogy ugye 162 cm magas vagyok és 50 kg
De hiába hogy a mérleg száma alacsony, valahogy mégis kövér vagyok hogyha megnézem magam, lehet a mérleg elromolva vagy lehet h nem valós amit mutat? Ezt valahogy meg lehet szerelni? Vagy csak vastagok a csontjaim?? mamám mindig ezt mondja de szerintem nem
És nem tudom hogy a mérleg mennyire tükrözi akkor így a valóságot ha a tükör mást mutat?
16/L
köszi mindenkinek a válaszokat
1. mármint nem szeretem ahogy kinézek de az mindenkinél van szerintem valamilyen mértékbe szóval erre nagyon nem gyanakodnék
5. szoktam edzeni de nem viszem túlzásba úgyhogy lehet hogy ez a "skinny fat" az, na mind1 max elkezdek többet edzeni aztán az hátha segít
Nekem pl nincs testképzavarom, pedig én nem csonstovány 50 kiló vagyok, hanem 56 :D
Te sovány ÉS beteg vagy - az anorexia előszobája a dolog, szóval menj szakemberhez.
Voltam anorexiás, szóval nem vicc és nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!