Egy nap masszív zabalas után hogy mutathat ennyit a mérleg?
Figyelt kérdés
Sokszor merem magam,napkozben is, reggel, este,tudom h nem kéne, de így tisztában vagyok vele mennyire ingadozik a súly és este van h majdnem 3 kilóval többet mutat mint reggel főleg ha nagyon sok folyadékot ittam. Most napokig nagyon keveset ettem etvagytalansag miatt, de máskor is volt már ilyen. Megettem 2 nagy tányér hizlalo kaját kenyérrel és ittam kb 6 deci bort, 2 sort meg sok sok vizet. Most este majdnem ugyanazt mutatja a mérleg mint reggel, üres gyomorral több napi nem-eves után viz ivás előtt. Tudom hogy nem azonnal hizok ha bekajaltam, de furcsállom hogy ez a nagy tömegű étel és sok ital, hogy nem látszódik meg a mérlegen, ha máskor igen?? Vagy lehet többet fogytam az elmúlt napokban mint amit reggel mutatott a mérleg? Vagy mi?2024. ápr. 18. 22:22
1/12 anonim válasza:
Ugy, hogy berugtal es el se latsz rendesen a merlegig.
2/12 A kérdező kommentje:
Legyszi irjatok normális valaszokat:)
2024. ápr. 18. 22:43
4/12 anonim válasza:
Az alkohol dehidratál. Kipisilted.
5/12 anonim válasza:
Itt a lényeg
"tudom h nem kéne, de így tisztában vagyok vele mennyire ingadozik a súly"
Egyszeruen csak ingadozik a suly
6/12 anonim válasza:
Nem a számok kellene hogy aggasszanak, hanem a napokig koplalás-falásroham miatt.
És nincs hízlaló étel. A paradicsom is hízlal, ha egy zsákkal eszel és a csoki nem hízlal, ha belefér a kalóriakeretedbe.
8/12 anonim válasza:
Az alkohol durván kihajtja a vizet. Én alapból vékony vagyok, így max csak 1 kg-t szokott ingadozni a súlyom. De egy piálós este után simán 2-3 kilóval kevesebb vagyok. Semmikor máskor nincs ilyen. Aztán ez egy napon belül helyrebillen.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem koplaltam és falásrohamom sem volt, hanem etvagytalan voltam egyéb dolgok miatt és ma tegnap azért rendesen ettem nem épp keveset. De azért falasrohamhoz köze nincs ennek
2024. ápr. 19. 10:24
10/12 anonim válasza:
Ezek a mérlegek nem olyan pontosak, talán csak pont rosszul mért a reggelihez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!