Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhíztam, nem tetszem sem...

Elhíztam, nem tetszem sem magamnak sem senkinek, hogy kezdjek el súlyt csökkenteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kb 115-120 kg lehetek most, van rajtam izom is, de felgyülemlett rá a zsír, hamar elfáradok, nem esztétikus a testalkatom és buta a testtartásom.

31 F vagyok és 178cm magas. A fő gond az ülő munka, nem mozgok eleget. Hogy érdemes elkezdeni ilyen elhízásnál sportolni es mit egyek? Tud valaki pontos étrendet és mozgásformát ajánlani? Érzem a térdemen is hogy fáj, túlterhelődik és érzem magamon a fáradtságot. (Depressziós is vagyok) ez még lehet hátrány.

Köszi a válaszolat.

máj. 29. 17:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, azt érzem hogy lenéznek a csajok, nehéz az ismerkedés.

Köszönöm a válaszokat, megpróbàlok majd változtatni a dolgokon.

máj. 30. 11:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát, nekem személy szerint nagydarab párom van. Viszont ő közben sportol is, meg izmos is, nagyon jó erőben van, így ez számomra okés. Az zavrna ha valaki sétálni alig bírna és tunya lenne, főleg hogy én is sportos vagyok, nem árt ha bírják velem tartani a tempót. :D De biztos vannak olyan lányok akiknek ez nem szempont.
máj. 30. 11:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Rajtam is van izom, de sajnos felgyülemlett a zsír. Mondjuk mikor sportos voltam akkor is lenéztek, szóval teljesen mindegy. :)
máj. 30. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Egészség szempontjából a mozgás fontosabb, mint a testsúly. Másrészt fontos a fokozatosság elve. Ha túl sokat változtatsz egyszerre, kevésbé lesz tartós.

Első lépésként tedd rendszeressé a mozgást, mellette mérj le és írj fel mindent, amit eszel, és kezdj kísérletezni kalóriában hígabb ételekkel (tehát ahol nagyobb térfogatú, vagy nagyobb súlyú ételben van ugyanannyi kcal: egy sárgarépa vagy egy leves hígabb, mint egy pörkölt vagy keksz). Elsőre nem vezetnék be kcal limitet, csak megfigyelném a bevitt mennyiséget.

Két hét után, ha nem fogytál már simán a felírástól, be lehet vezetni a limitet. Abból indulj ki, amit eddig ettél, levonsz 500-at és jó vagy.

jún. 1. 02:50
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Pár éve fogytam már így 20 kilót 5 hónap alatt, csak idővel visszajött. Most meg màr szerintem duplánál tartok. Már nem is tudom pontosan hány kg vagyok. Egyik mérleg ennyit a másik meg amannyit mutat.

jún. 1. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!