Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne izmot csökkente...

Hogyan lehetne izmot csökkenteni? (Vékonyabb kar stb)

Figyelt kérdés

19 éves vagyok,lány,nem vagyok brutál izmos,tehát nem kell olyanra gondolni,de ez a kevés is zavar pl a kezem,meg a combom. Gyermekkorom óta sportolok mindig valamit,igaz voltak hosszabb kihagyások még itthoni edzésnél is,de a kezem pl már akkor elkezdett izmosodni,amikor kisebb koromban nekiálltam kézilabdázni,mert ugye erőnlét..a combom szintén,bár az már lovaglásnál is.

A mozgást nem akarom megszakítani,ha kell változtatok rajta,de kétlem,hogy van olyan,ami ne izmosítana kicsit se,de ebben az alakban nem érzem jól magam,mert a nőies és a nem nőies között van szerintem. Nekem jobban tetszene a vékony kar,a semmilyen láb,de ehhez gondolom 40 valahány kilóra kéne fogynom,azon viszont betegnek néznék ki.

Milyen ötletetek van?

2021. jún. 2. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
fehérlány problémák
2021. jún. 2. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Futás és energiaszegény étkezés.
2021. jún. 2. 13:59
 3/5 anonim válasza:
Te szegeny 😅
2021. jún. 2. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért megnézném mennyire is vagy izmos. Naturál, doppingszerek nélkül egy nő se tud annyira izmos lenni, hogy az ne legyen nőies.
2021. jún. 2. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Az izmos láb mióta nem nőies? Még ha a vállad, hátad izmossága nem tetszik arra azt mondom oké te tudod, ha neked nem tetszik (bár én nem értek vele egyet, de ahogy érzed). De egy izmos láb abszolút nőies. Nyilván itt nem a testépítő nőkre gondolok akikben több a teszto, mint az átlag férfiban.

Egyébként meg kevés kalória, kevés fehérje... Szóval alultápláltság. De te magad is leírod, hogy betegnek fogsz kinézni, ha lefogyasztod mindenedet teljesen vékonyra, szóval nagyon nem értem miért akarod ezt. Kevesebb agyon photoshoppolt instagram modellt kellene nézni.

2021. jún. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!