Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 centi, 58 kiló. Érdemes...

160 centi, 58 kiló. Érdemes diétába fognom? 27/L

Figyelt kérdés
Nem érzem magam ducinak, vagy túlsúlyosnak, de a magasságomhoz képest elég sok ez a súly szerintem. Félek a melleimből is fogynék, pedig most elég nagyok. Érdemes elkezdenem fogyózni?
máj. 19. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Direkt fogyózni nem. Kicsit visszavehetsz abból, ami hizlal, vagy mozogj többet. De egyáltalán nem muszáj.
máj. 19. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen felesleges
máj. 19. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem ,jöhetnèl😁
máj. 19. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Én 165/58-cal nagyon puding voltam, nem tetszett, lementem 52-re, így sokkal jobb.

De rajtam sajnos alig van izom (dolgozom rajta), ha te izmos vagy és úgy vagy ennyi, akkor lehet hogy pont jó. Ezt így számok alapján nem lehet megmondani, a zsir-izom aránynak kell jónak lennie.

máj. 19. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Számold a kalóriákat, étkezz egészségesen és mozogj heti legalább 2-3szor egy órát intenzíven. Súlyzós edzést is végezz. 8 kg zsírfelesleg van rajtad kb. Heti 0.5-1 kg-t tudsz egészséges keretek között leadni.
máj. 20. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!