Hogyan foggyak le ha 14 éves vagyokde a suli miatt nem tudok komoly dietaba kezdeni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok fiu 190cm vagyok es 92 kg, de a suli menzája miatt nem tudok csak zöldséget zabálni. Segitsetek léccives2013. aug. 14. 20:20
1/5 Lipton18 válasza:
Nem kell csak zöldséget zabálni, az sem egészséges, mert a tested úgy nem jut hozzá a megfelelő tápanyagokhoz.Szerintem sportolj!Járj el konditerembe, fuss, vagy ha azt nem szeretsz, akkor mondjuk ússz, de tulajdonképpen fcizhatsz is, vagy amit szeretnél, a lényeg, hogy minél többször!.Ja, és ami még fontos, hogy este 7óra után már ne egyél, csak akkor, hogyha tudod, hogy este még mész valahova, ahol későig ott leszel, és elfáradhatsz!
2/5 A kérdező kommentje:
En heti 5ször megyek kosar edzesre de ez nem igazan segit
2013. aug. 14. 20:50
3/5 Lipton18 válasza:
És az evéssel mi a helyzet?Ha este eszel, akkor hiába sportolsz, mert az este felvett, el nem használt szénhidrátok és zsírok felgyülemlenek a testedben.
4/5 anonim válasza:
Enni kell, te nagyon okos! Csak zöldségtől felfordulsz. Egyébként most nincs is suli. Túl sok a kifogás!
5/5 anonim válasza:
Nem gáz az edzés segíteni fog nekem is segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!