Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Netfit testzsirszazalek....

Netfit testzsirszazalek. akkor ez most pontos vagy nem pontos?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok, lany 172-3cm es a merleg szerint 57,7kg (otthon ez 56-56,8 kozott ingazik de lefosom ez nem izgat) nem ertek ehez konkret sik hulye vagyok hozza de abba biztos vagyok hogy valami valahol nem stimmel. raalltam arra a szutyokra es ugye ket szamot mondtak az egyik 33 a masik meg 22 volt. nem kerdeztem ra hogy melyik melyik mert nem akartam kellemetlen helyzetbe kerulni, de ha most ugy nezem hogy a bmi-22 (ami normalba tartozik) akkor a testzsirom 33% ami elhizottnak szamit. (3 honapja nem menstrualok mert 10 kilot fogytam) NEM ERTEM most tenyleg ennyi zsir lenne rajtam vagy mivan?
máj. 15. 19:07
1 2
 11/13 anonim válasza:
16%
Általában elég pontosak a mérések. A hivatalos határ igen magasra van megszabva, de szerintem kb. 15% felett már mindenképpen problémák vannak.
máj. 16. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden, csak nem pontosan. Engem télen mértek, tömegelés időszakában voltam, +15 kilónál jártam akkor, kockahas ilyenek már rég nem volt, erre mért nekem egy 12%-ost testzsírt, ami szerintem simán volt az 20% is. Vicc az egész.

#11 neked pedig fingod sincs miről beszélsz. Nőknél 15% alá pont hogy hülyeség menni, nekik sokkal több testzsír% számít egészségesnek, mint a férfiaknak. A nőknek 15-25% még bőven az egészséges kategória. Szerinted a testépítő nőknek miért nem jön meg sose a havi, és miért hullik a hajuk?

máj. 18. 21:22
 13/13 anonim válasza:
Szia! Nekem hasonló magasággal és tömeggel nagyon úgy tűnik, hogy 22 a zsír és 33 az izom.
máj. 20. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!