Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elég, ha vacsorára már csak...

Elég, ha vacsorára már csak fehérje shake-et fogyasztok?

Figyelt kérdés

163cm 64kg vagyok és 22/N

52kg szeretnék lenni.

Cukormentes diétára gondoltam, illetve a fehér kenyeret, pékárukat is kerülném. Lisztet nem tudom teljesen, mert pl főzelékbe megy néhány evőkanálnyi, meg időnként van tésztás ebéd, de összességében törekednék arra, hogy a fehérje, zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek legyenek előnyben. Itt az étrendem, csak a vacsorával vagyok gondban:

Reggeli, 7 órakor:

-natúr joghurt + túró + zabpehely + gyümölcs - heti 2 nap

-főtt tojás + rozs abonett + zöldség - heti 2 nap

-kefir + cottage cheese + rozs abonett + zöldség - heti 3 nap

Ebéd délben, ha tésztás étel, akkor csak egy kis adag és köretből is kevés.

Vacsora 5 órakor, de mivel előtte edzek, valamiért közvetlenül edzés után én nem vagyok éhes és nem is bírok magamba tuszkolni semmit, csak folyadékot, szóval ezért gondoltam, hogy egy proteinshake jó lenne, ami étel és ital is egyben.

Szerintetek rendben van ez így?

ápr. 12. 18:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy kérdést tennék fel mit dolgozol vagy mit csinálsz egész nap amihez erőkifejtés kell?
ápr. 13. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!