Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a só és fűszerek...

Szerintetek a só és fűszerek elhagyásával meg tudnám utálni az evést?

Figyelt kérdés
Mert hát ugye ha nem valami finom amit eszek akkor gondolom nem fog olyan jól esni és nem fogom annyira kívánni?
ápr. 6. 01:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak egy ötlet volt, a diéta mindenki számára nehéz ezért nyugodtan meg lehet próbálni trükköket amikkel talán könnyebbé tehetjük
ápr. 6. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

1. szabály: inkább szakemberek tanácsaira hagyatkozz, ne a saját kútfőből próbálgass, főleg úgy, hogy nem is értesz hozzá.

ápr. 6. 21:43
 13/15 anonim válasza:
Sajnos nem. Én például minden ételt ezer örömmel megeszek só és fűszerek nélkül is és szerintem az emberek nagy többsége is így van ezzel.
ápr. 7. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Több proteint kellene ennek, minden étkezéssel, és akkor nem lennél folyton éhes.
ápr. 7. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki lepontozta a 7-es válaszomat, annak üzenem, hogy előfordult már, hogy sóhiányosan táplálkoztam (habár nem olyan drasztikusan, mint ahogy te tervezted), és ezek valamelyike megtörtént velem.

Úgyhogy kedves kérdező, ezt mások már kipróbálták, úgyhogy neked nem kell.

ápr. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!