Cukor és fehér liszt elhagyásával (+mozgás) lehet fogyni?
Sziasztok.
Tegnap egy hete, hogy teljesen elhagytam a cukrot és fehér lisztet ma mértem magam és 1 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. Ez csak egy kis súlyingadozás vagy ezzel a módszerrel lehetséges a fogyás? Ma elkezdtem csinalni a Hiit edzést, úgy tervezem minden nap 15 perc vasárnap pihi. 25 kilót szeretnék fogyni.
165 cm és 90 kg vagyok
Köszönöm!
Szerintem ne minden nap 15 percet mozogj, hanem csak minden másnap és egybefüggően legalább 30 percet!
Olvastam ezzel kapcsolatban több tanulmányt és tudományos vizsgálatot, amiben a tesztalanyok jobban fogytak így.
20 perc után indul be a zsírégetés állítólag, szóval a 15 perc pont nem elég....
A cukor és fehér liszt elhagyása teljesen jó irány, de a teljes kiőrlésű vagy barna lisztes pékárukat is cseréld le pl. puffasztott rizsre.
És csak 1 hónap múlva mérd meg magad, akkor látszik, hogy jó-e neked ez a módszer!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!