Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kezdtem el életmódot váltani,odafigyelek az étkezésre(csoki,cukor,fehér kenyér.....nem eszek), heti 5 nap tornázok 30 percet -1 órát.

Az étkezésem 1500-1800 kalória.

Napi 7 órát alszom átlagosan. Gyerekkel vagyok itthon,nem dolgozom. 40 éves vagyok......fura mert 6 éve simán lefogytam így. Nem tudom mi a baj?! Amit megfigyelem,hogy az emésztésem lassabb lett,pedig a folyadékra odafigyelek. Csak vizet iszok. A hasamon látom,hogy kisebb lett,de a mérleg 1,5 hete ugyanannyi.

ápr. 5. 07:11
1 2
 11/13 Lippainé Csilla válasza:
Nyugalom! Jó úton haladsz, természetesen a többlet súly sem 1 hónap alatt telepedett le :) Adj időt magadnak és a szervezetednek, hogy át álljon az egészségesebb életmódra. Gondosan válogasd meg a konyhai alapanyagokat és az adagokat/étkezéseket alakítsd ki, úgy hogy könnyen beilleszthető legyen a napjaidba és a családéba. Apró lépésekkel eléred a célod! Életmód tanácsokkal tudok segíteni, én is szintén 40+ vagyok!
ápr. 5. 19:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok jó tanácsot! :)

Ma le mértem magam és 82,2 kg vagyok. :)

ápr. 6. 07:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy amit csinálok ételeket,a gyerekek is megeszik...van hogy előlem. 😅 Szerencsére szeretik ők is.
ápr. 6. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!