Miért nem fogyok?
Egy hónapja kezdtem el életmódot váltani,odafigyelek az étkezésre(csoki,cukor,fehér kenyér.....nem eszek), heti 5 nap tornázok 30 percet -1 órát.
Az étkezésem 1500-1800 kalória.
Napi 7 órát alszom átlagosan. Gyerekkel vagyok itthon,nem dolgozom. 40 éves vagyok......fura mert 6 éve simán lefogytam így. Nem tudom mi a baj?! Amit megfigyelem,hogy az emésztésem lassabb lett,pedig a folyadékra odafigyelek. Csak vizet iszok. A hasamon látom,hogy kisebb lett,de a mérleg 1,5 hete ugyanannyi.
Magasság és súly nelkul nem lehet megmondaji hogy jo e a kaloria.
Mindenesetre fogysz. Hisz a hasad kisebb. És ez a lényeg. Sosem a merleg az első.
Főleg ha tornázol is.
168cm/83 kg
Igen, tudom,csak jó volna ha a mérleg is mutatna valamit.
40 évesen nem a súlyod miatt kéne aggódnod, hanem a gyereknevelés miatt!
Azt hittem a tinilányoknak a legnagyobb bajuk az, hogy anorexiásat játszanak, erre itt vagy te, ennyi idősen, egy ilyen kérdéssel...
Mi a baj azzal, ha egy 40es a súlyával foglalkozik? Pont 40+osan gyűlik meg sok ember baja a kilókkal.
Ráadásul sok tinihez képest ő ésszel, okosan csinálja, mert van itt pár tini, aki éhezteti magat, hogy fogyjon.
Én csak türelmet tudok javasolni, nincs azzal gond, ha 1 hónap alatt még csak apróbb változások látszódnak.
A súlyod önmagában nem mutatja meg a tényleges fogyást, tehát, lehet, hogy fogytál fél kiló zsírt, de fél liter vízzel többet tárol a szervezeted (ugye a ciklusod is befolyásolja). Szerintem jól csinálod így, ügyes vagy!
Én is 40 éves nő vagyok, hasonló cipőben, picit előrébb járok mint te és hidd el, hogy megéri!
Nem hiszem,hogy hisztis lennék, tiniként sem voltam az!!!! Nem is ismersz!
Igenis foglalkozom a gyerekeimmel, pont emiatt,híztam meg,mert magammal nem foglalkoztam. Mindig 60 körül volt a súlyom a gyerekek előtt! De ahogy látom ezt most nehezebb lesz leadni,mint korábban! :(
Köszönöm szépen az építő jellegű válaszokat! Sokat segít! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!