Ezzel szép alakom lesz, ha kevés rajtam a felesleg?
Itt vannak a makróim, mindennap így eszem
1200 kcal
Zsír: 42 g
Ch:52 g
Fehérje:150 g
Mellette edzés
Tojást, csirkét, zöldségeket fogyasztok és rengeteg vizet, esetleg zero dolgokat. Egy hónapja csinálom előtte kicsit lazábban diétáztam (1500-1700 kcal) és több szénhidrát, de szeretném eltüntetni a zsírt mindenhonnét
"Ezt fent tudom tartani"
Ezt pár nap/hét elteltével kijelenti azért mókás. Nekem is 5 teljes éven keresztül abból állt a mindennapi étrendem, hogy reggeli fehérjepor-zab-banán, ebéd csirke-rizs-uborka, vacsora tojás-paprika-hagyma. Bizony, az év minden egyes napján. Amíg a családom karácsonykor mellettem ette a finom halászlevet, addig én az ünnepi asztalnál dobozból tömtem magamba a natúr csirkemellet. Amikor 5 év után már öklendeztem a zab vagy a tojás szó hallatán is, akkor már nem gondoltam annyira fenntarthatónak ezt az okosságot. Úgyhogy majd térjünk vissza pár esztendő múlva a kijelentésedre.
De szeretnék zsírt veszteni, hastájékról de sajnos nincs helyi fogyás és mellette meg szeretnék formálódni is, csak a kettő nem lehetséges együtt amit nagyon sajnalok.
Esetleg ha lemegy a zsír és utána elkezdek többet enni mondjuk olyan 1900 úgy jöhet fel izom vagy ezt hogyan lehetne megoldani?
Utolsó
Én ezt már egy évig csinaltam sajnos, aztán utána kicsit visszább vettem, mert hát muszáj voltam élni is kicsit, és elvesztettem azt a formát és most szeretném visszanyerni
Siker a zab tojás csirke kombo
Ja jó a magas fehérje alacsony ch edzessel
Semmi testkepzavar különben szimplán zsíros sovány voltam most meg lement a nagyja, de úgyse hagyom abba és jól haladok
A szociális életet meg ne keverjük a fizikummal meg a szexet se mert baromság xdd ha egyedül vagy és magadra koncentrálsz is sikerülhet ;)
És amúgy meg nem kell feltétlen csirke rizst enni karácsonykor, csomó diétás feherjes süti recept van meg konkrétan mindent meglehet csinálni egészséges verzióban de azért Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!