Mennyi idő alatt fog látszani rajtam hogy edzek? Jó az alakom de viszont túl sok zsír felesleg van rajtam. 17/L,47 kg/154 cm.
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 01:46
1/13 anonim válasza:
- Jó alak
- Túl sok zsír felesleg
Válasz egyet
2/13 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "de viszont".
3/13 anonim válasza:
Akkor most melyik, jó alak vagy zsír felesleg mert ez a kettő ellent mond egymásnak
4/13 anonim válasza:
Gondolom jó alapanyag, van izomzat, és kevésbé bendősödő a zsíreloszlás. A válasz egyetlen szó: kalóriamérleg. Ezen elondulva a komplett tudomány elsajátítható pár nap alatt.
5/13 anonim válasza:
47 kg-al hol van rajtad sok zsírfelesleg? Igen, még ehhez a magassághoz is.
Max izom nincs elég, mert eddig nem edzettél vagy nem eleget. Hogy mennyi idő alatt leszel skinny fatből izmos, tónusos, az leginkább azon múlik, hogy mit és mennyit, hogyan edzel.
6/13 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet teljes mértékben.47 kg-val nem vagy izmos tehát kell formálni a tested.Súlyzós edzés kardióval kombinálva szép tónusos eredményt hoz
7/13 Metionin válasza:
Nekem összességében egy év kellett, mire átformáltam a skinny fat-et szép izmosra. De én baleset után voltam és emiatt lassabban kellett haladnom. Általában egy 4-6 hónap elég szerintem, amíg látszik az eredmény.
9/13 Metionin válasza:
8. Elütöttek, többek közt a gerincem sérült, ezért nem terhelhettem sokáig. Évekig nem is sportolhattam miatta, azért lettem skinny fat :/
10/13 anonim válasza:
Akkor elég komoly lehetett, értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!