Most milyen az alakom?
156 cm vagyok és 54 kg.
Nem érzem magam ducinak viszont van egy pici felesleg a karomon,combomon és a pocakomon is..legalábbis nem olyan feszes mint amilyennek szeretném de ezen dolgozni fogok...aminek persze nem lesz meg napok alatt a hatása úgyhogy ilyen testalkattal megyek strandolni.
Nagyon puhánynak tűnök?
Képet privátban küldök.
Szerintem olyan kis normálnak tűnhetsz, lehet, hogy az átlagnál picit több vagy (ha fiatal vagy, amikor még sok karcsú van az emberek között), de ugye a többiek sem csupa feszes testű izmosak... nem fogsz feltűnni a puhányságoddal, abban biztos vagyok :)
Küldhetsz képet s akkor kicsit konkrétabban tudom megmondani, de a tippem a fenti.
A későbbi feszesítéshez pedig sok sikert! :) Jól fog az jönni később is, én is ezt mondtam magamnak vasárnap a strandon (ahol persze senkit a világon nem érdekelt, hogy hogyan nézek ki).
Nehéz ezt így látatlanba megmondani. Nekem nem tetszik a telt alak, de elég sok mindenkinek bejön. A strandra pedig menj nyugodtan! Akinek nem tetszel nem néz meg. Azt senki se mondja meg neked, hogy szép vagy-e vagy sem. Max a saját véleményét tudja elmondani. Ha valakinek a vékony tetszik, akkor úgy sem fogja azt mondani az alakodra, hogy tökéletes. De akinek a telt jön be, az lehet azt mondja, hogy így vagy tökéletes.
A szépség relatív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!