Ha 20 kg feleslsg van rajtam, dagi vagyok, lehet még sok munkával ilyen alakom?
Alkati dolog is. Én 25 éves vagyok, de 20 kg fogyás után ha megveszek sem tudok olyan feszes bőrt edzeni magamnak, amin nem látszik, hogy valaha túlsúlyom volt.
A striák örökre megmaradnak, max halványodnak és sajnos tény, hogy a bőröm se valami feszes.
Sok-sok munka kell ahhoz is, hogy leadd a felesleget, ahhoz meg pluszban még több munka, hogy a már megfelelő súly mellett az alakod is jó legyen. Itt nem hónapokról, hanem évekről van szó.
Persze el lehet érni, de tapasztalatom szerint ha valaki ilyen kb. elérhetetlennek tűnő célt tűz ki maga elé, akkor elbukik, viszont ha valaki csak kis lépésekben halad, kis célokat megcélozva, akkor sikerrel jár.
Szóval előbb másik célt kellene kitűzni, és a jelenre koncentrálni, nem a távoli jövőre. Pl 1. célként nagyon jó, ha elhatározod, hogy heti 5x eljársz konditerembe és ott mindent beleadsz az edzésbe.
Két hónap után kitűzöd célként, hogy minden reggel tornázol...stb.
Ha ezen kicsi célok mellett egészségesen étkezel, akkor fogyni is fogsz, és sikerélményed is lesz, mert könnyebb megvalósítani azt, hogy lemenj a konditerembe heti 5x, mint hogy olyan tested legyen, amit mutattál. Kontrollálni tudod azt, hogy mit és mennyit edzel és mit és mennyit eszel, de azt, hogy a tested erre miként reagál, nem mindig. Magyarán csinálj mindent jól, és lesz eredménye, magadhoz képest tuti jobban fogsz kinézni, de ne keseredj el, ha nem úgy fogsz kinézni, mint a képen.
Szia!
Én 45 kg-t fogytam, úgyhogy csak biztatni tudlak Téged is! ;)
Nem volt könnyű, voltak mélypontok, amikor bezabáltam és úgy voltam vele, hogy hagyom az egészet a fenébe, mert az egyszerűbb.
De összességében élveztem az egész folyamatot. Látni ahogy a tested alakul, jók rád a kisebb méretezésű ruhák is, a környezeted pozitív visszajelzései és a tudat, hogy ezt mind magadnak köszönheted. :)
Persze hátulütői is voltak a dolognak, az én esetemben a terhességi csíkok a hasamon, amik hogyha megfeszülök sem fogak eltűnni, de valamit valamiért. A rosszabb napjaimon még mindig ugyanolyan kövérnek érzem magam, de ilyenkor nagyon jó stratégia, hogyha visszanézegeted a régebbi képeidet.
Lehet, hogy nem lesz olyan alakod, mint a képen, de ahogy írták előttem, magadhoz képest biztosan jobban fogsz kinézni.
Sok sikert és kitartást kívánok Neked!!! ;)
Édesek vagytok, hogy nem estetek nekem, mint ahogy itt sokak szokása. Nem is rögtön gondoltam, hiszen öt év alatt szedtem fel, lemmeni sem egy nap alatt fog. Szépen alakítgatom át az étrendemet,egyre kevesebb már a szénhidrát, nálam ez nagy dolog.
Nem jól írtam, ehhez hasonló, pont ilyen nyilván nem leszek, mivel eleve széles a csípőm, csak arra értettem, hogy olyan alakom, ami után még megfordulnak majd a férfiak. Csupán ennyi a vágyam és mindezt okosan, egészségesen.
Első vagyok.
Olyan alakod még simán lehet. Nekem már a munkahelyen is kezdenek udvarolni (pedig tudják, hogy férjnél vagyok), és az utcán is le szoktak szólítani.
20 kg nem olyan vészes fogyás, de pl az én bőröm csak 90%-ban tudta követni. Azt a 10%-ot meg csak az érzi aki hozzáér, azt meg nem zavarja, ahogy engem sem :)
6. vagyok.
Nekem is széles a csípőm és még mindig nincsen topmodell alkatom, ahhoz újra kellene születnem. :D
De már így is sokkal többen érdeklődnek irántam, ami kicsit lendített az önbizalmamon, bár még így is vannak problémáim ilyen téren.
Simán lehet még jó alakod! ;)
Köszi Csajok!
Ez jól esik, ez kell most nekem, megerősítés. Pusszantás nektek, aranyosak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!