Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kerti munkával (pl. kapálás)...

Kerti munkával (pl. kapálás) meg lehet őrizni a testsúlyt?

Figyelt kérdés
Nem akarok fogyni. A súlyom megfelelő a magasságomhoz képest. Tornázni nem akarok, az iskolában se bírtam a tesit.
2013. júl. 7. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel többet naponta, mint amennyit mozogsz, akkor nem fogsz hízni. Az teljesen mindegy, hogy kapálsz, sportolsz vagy mást csinálsz.
2013. júl. 7. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
ha még a sulis tesiórákat sem birtad akkor ott valami baj van
2013. júl. 7. 17:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Valamennyire azért bírtam. A futást, ugrálást, fekvőtámaszt nem bírtam, a felülésből sokat tudtam megcsinálni. Az olyan sportokat, ahol folyton ugrálni, kell nem bírom, meg unnám is. A tollaslabdázást szeretem, és nem is unalmas, legszívesebben lovagolnék, van a közelben egy pár lovarda is, busszal el is tudnék jutni, csak nincs annyi pénz, hogy járhassak. A kertben meg van mit csinálni állandóan, így még segítek is.
2013. júl. 7. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel hatalmas adagokat meg estére fél kiló kenyeret, akkor az teljesen jó lesz :) (Én se szeretem az ugrabugrálást :P)
2013. júl. 7. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem. A mozgás kevés a testsúlykontrollhoz, az az egész életmódon múlik és sokkal többet számít az evés (milyensége).

A kerti munka nem adja meg azt a fajta mozgást ami a testünket erősen és rugalmasan, az ízületeinket mozgékonyan tartja. (gyógytornák: jóga, pilates, callanetics erre hivatottak, más edzések is lehetnek jók)

2013. júl. 10. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!