Mikkel lehet az éhséget csökkenteni?
Az a bajom hogy nagyon nehezen állom meg hogy ne egyek többet a kelleténél és most egy olyan gyógyszert szedek ami nagyon megnöveli az étvágyat és 2000 kalória körül is kopok a szemem egész nap, mit tehetnék amivel csökkenthetném az éhséget?
Gondoltam arra is hogy elkezdek nagyon sokat mozogni és akkor annyival többet ehetnék
Rendes ételekkel.
Minden tányér fele zöldség, negyede fehérje, negyede szénhidrátforrás.
Mellé sok folyadék.
A szénhidrátforrás legyen teljes kiorlesu vsgy gabonaféle.
Minden étkezesben legyen minimum 6-7 gramm zsír is. Pl a csirkemell rizs brokkoli nem jó mert nincs zsír ami lassítaná a felszivódást. Legyen helyette comb vagy tegyél a brokkolira pl mogyoróvajas szoszt.
Étkezz 3 óránként. Nem hsizem el hogy napi 50 deka zöldség mellett is éhes vagy
Utolsó előtti igen, nem akarok dagadt lenni
Utolsónak meg írtam hogy hogyan étkezem, sok rost sok fehérje, semmi cukor
15
A cigi max annyiban segít, hogy pótcslekvés az evés helyett.... Ennél azért egészségesebb és olcsóbb pótcslekvést is kitalálhatnál. :) Pl sport. Séta. Bármilyen fizikai aktivitás. És ezekkel pluszban még kalóriát is égetsz.
Mozgok is amennyit tudok mármint így séta szintjén de csak megéhesebb leszek tőle
Nem állapot hogy megeszek egy nap 4 ezer kalória rendes ételt és még is hajnalig forgolódom az éhségtől, az orvos szerint csak fogjam vissza magam de hát bármennyire is próbálom nem vagyok képes rá, minden nap minden étkezésénél görcsösen próbálok mértékét tartani de nem megy
Finom, ízes, tápláló, változatos étrenddel.
Miket és mennyit ettél ma?
Hát ahogy írtam úgy táplálkozok csak hát elég sokat sajnos
Le fogok állni a gyógyszerrel, inkább az egészségem romoljon mint hogy megint dagadt legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!