1 hét koplalással mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Súlyosan elhízott vagyok már kisgyerekkorom óta. Hónapok óta nem találok munkát az alkatom miatt.
Ha egy héti nem eszek szilárd táplálékot - tudom, hogy nem leszek 40 kilós - mennyit lehet lefogyni?
márc. 22. 15:42
11/14 anonim válasza:
Leegyszerűsítve próbálj meg minden nap kb. 14 órás "koplalásokat" beiktatni, amikor nem viszel be jelentős kalóriát (de egyszerűbb ha szinte semennyit), és csak a maradék időben étkezni. Plusz rendszeres mérsékelt intenzitású mozgás (pl. min. 30 perc séta, kerékpározás vagy amit szeretsz).
12/14 anonim válasza:
Nyugodtan koplalj, csak ne egy hétig, hanem mondjuk minden nap este 8-tól másnap délig. És ne igyál semmi cukrosat, kerüld a tésztát és a gyorsan felszívódó szénhidrátokat. Az első pár nap rossz, de utána meg fogsz lepődni. Tapasztalatból írom.
13/14 anonim válasza:
A lepontozóktól kérdezném, hogy akkor szerintük mi megoldás? Mert semmi konkrétumot nem írtak, csak hogy ne koplaljon, meg ilyen általánosságokat, hogy változtasson életmódot meg ilyesmi... Eszegessen reggeltő estig kis adagokat, és akkor majd szépen beindul a zsírbontás? Talán a mesében. A valóságban nem fog addig, amíg folyamatosan biztosítva van a tápanyagbevitel, ellenben folyamatosan éhes lesz a magas inzulinszint miatt. A koplalás egészséges, amíg ésszel csinálja az ember. Ha a szervezet megszokja, hogy a nap egy bizonyos részében nem jut tápanyaghoz, akkor indul be a zsírbontás. És ha megszokta, akkor nem lesz éhes. Folyamatos eszegetés esetén csak hatalmas mennyiségű fizikai aktivitás mellett tudna fogyni, az meg egy súlyosan elhízott embertől nehezen várható el. Meg lehet kérdezni egy hozzáértő orvost, nem az én saját agymenésem.
14/14 anonim válasza:
Teljesenigaza van az idoszaakos koplalast ajanlonak. Nem ertem a lepontozast en sem, hozzaerto egeszsegugyiskent meg kulonosen nem ertem. Akinek ervek kellenek,olvasson-hallgasson Dr Schwab Richard podcastokat, cikkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!