Ez milyen aktivitási szint?
Heti 5 súlyzós edzés - 5x1-1,5 óra / hét (intenzív, bukásig vitt szettek)
Irodai munka
Napi 18-20e lépés.
Az irodai munkát kompenzálja ennyi lépésszám? Attól tartok, hogy azért nem fogyok, mert a napi aktivitásom kevés és növelnem kellene a mozgást.
Áprilistól tervezek heti 4-5 alkalommal az edzéseim után 1 órát lépcsőző gépes kardiót. Most is csinálnám, de jelenleg a munkahelyen, hogy meglegyen az átlag 8 óra többet kell maradnom (rugalmas munkarend, 3 havonta meg kell lenni a 8 óra átlagnak), viszont áprilistól minden sínen lesz.
Szóval áprilistól így lenne:
5 súlyzós edzés
Irodai munka
18-20e lépés
1 óra lépcsőzőgép
Ez már túl sok lenne, mit gondoltok?
9 vagyok. Heti 2-3 kb 60 perces súlyzós edzés itthon, hetente kb 200 km bringa, és napi kb 17-18 000 lépés. 40 éves vagyok, 165 centi. Így fogytam 60-ról 52-re, 4 hónap alatt napi 2000 Kcal-al.
Lehet hogy azóta alakult ki valami, igen. Mondjuk nem tudom milyen magas vagy és hány kg, de férfiként ennyi mozgás mellett a 2000-el mindenképp fogynod kéne.
😂 Persze persze, új vagy itt..
Véletlenül sem az, aki már negyvenmilliószor írt ki ide kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!